RX 7700XT sistemde FC 24 oyununda FPS düşmesi

Eren_lewux

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Dün FC 24 indirdim oyunda ara sahnelerde maçta arada drop girmesi garibime gitti. Sistemim şöyle, ekran kartı RX 7700 XT işlemci R5 7500F RAM 32 GB sistem bu aslında rahatlıkla oynatır diye düşünüyorum ama nedense droplar oluyor. Bunun sebebi de bana göre işlemcinin ısısı olabilir gibi geldi çünkü bu işlemcinin soket fanı yetersiz kalabilir ve ısı yapabilir gibi düşündüm. Bir de oyun galiba hem ekran kartı hem de işlemci tüketen bir oyun yani sebebini bir tülü bulamadım. Dropun bir de monitörüm 1080p acaba 2K sistem diye yetersiz mi kalıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
FC 24'ün optimizasyonu kötü. Bilgisayarlık bir durum olacağını sanmıyorum derecelerde sorun yoksa.

1 yıl olacak hâlâ oyunun optimizasyonu çok kötü ara sahnelerde FPS 300'den 30 düşüyor bilgisayarlık sorun yok oyunda sorun var.

Yuzdelik ihtimalini bilmiyorum ama forumda bazi kisiler de ayni sorunu yasamislardi ve eski ekran karti driveri yukleyince sorun cozulmustu. Deneyebilirsiniz isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…