Çözüldü RX 7700XT sistemde RDR2 yama sonrası açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

StrangerBoys

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 7700XT
R 5 7500F
RAM
32
Ekran kartı
RX 7700XT
İşlemci
Ryzen 5 7500F
RDR2 açılmıyor. Normalde açılıyordu bir yama yükledim ve birkaç mod ondan sonra "RDR2 onlnie Rockstar serverlerine şu anda ulaşılamıyor hatası" almaya başladım bu yüzden yamayı ve modları sildim, bunları yaptıktan sonra bu sefer direk oyun açılmadı, oyunu Steam'den indirdim.
Ekran kartını güncelleştirdim.
Technopat'taki aklınıza gelebilecek bütün konuları inceleyip hepsini denedim ve sorun halen düzelmedi.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2024-12-22 012527.png
    24,2 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır.

Tekrar düzeltiyorum, hatayı çözdüm. Oyuna girdim fakat Şu anda da RDR2 Online Rockstar serverlerine şu anda ulaşılamıyor hatası veriyor. Tüm modları sildim yamada dahil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal yama ve mod kurarken dosyalardan birinde bir sorun oldu yamaları silerken de o dosyayı da sildiniz veya düzelmedi, dosya doğrulama yapınca düzelmezse kaldırıp tekrar yüklemek tek seçenek gibi görünüyor tabii çözümü başka bir yerde (Reddit vs.) Paylaşılmış olabilir ben kendi fikrimi söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…