RX 7700XT vs RTX 3080

• Konuyu başlatan erahhn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.233
Nitro+ olur, Merc 319 olur.
Katılmıyorum, Sapphire ve XFX yerine başka üreticilere kesinlikle bakın. Kesin bir istatistik olmamakla birlikte elimizde böyle bir veri var. Tabii ki verinin değişkeni çok fazla, isviçreli bir şirketin verileri bunlar ve bütün kartlar açısından bir oran ifade etmez. Hatta ve hatta bu veri hangi markaların daha çok değişim talebi onayladığını bile gösterebilir.

Ancak bu veriyi kişisel bir deneyimle desteklemek gerekirse özellikle mining gibi ağır bir yük altında XFX kartların çok daha hızlı problem yaşadığını düşünmekteyim. Tabii ki teknoloji şans işidir bunu da unutmayın.

Katılmıyorum, Sapphire ve XFX yerine başka üreticilere kesinlikle bakın. Kesin bir istatistik olmamakla birlikte elimizde böyle bir veri var. Tabii ki verinin değişkeni çok fazla, İsviçreli bir şirketin verileri bunlar ve bütün kartlar açısından bir oran ifade etmez. Hatta ve hatta bu veri hangi markaların daha çok değişim talebi onayladığını bile gösterebilir.

Ancak bu veriyi kişisel bir deneyimle desteklemek gerekirse özellikle madencilik gibi ağır bir yük altında XFX kartların çok daha hızlı problem yaşadığını düşünmekteyim. Tabii ki teknoloji şans işidir bunu da unutmayın.

Kullandığın veri 6000 serisi ile ilgili değil, genel bir veri. 6900 XT'nin Merc 319 veya Nitro+ modellerinde bilinen bir problem yok. Hatta Nitro+ bana göre en sağlam 6900 XT modellerinden biri.

Kullandığın veri 6000 serisi ile ilgili değil, genel bir veri. 6900 XT'nin Merc 319 veya Nitro+ modellerinde bilinen bir problem yok. Hatta Nitro+ bana göre en sağlam 6900 XT modellerinden biri.
Tabii ki haklısınız genel bir veri ve hata payı da çok fazla olan bir veri, söylediğinizin aksine kesin bir argümanım olamaz açıkçası. Sadece kendi kişisel görüşümü desteklemek adına eklediğim bir veri. Özellikle 6700XT'lerde QICK modeller üzerinden XFX birçok kartla çok sıkıntı yaşadığım için bunu söyluyorum. Tabii ki Nitro+ 6900XT'de SWFT ve MERC'lerden daha iyi. Ancak XFX markası yaklaşık 10-15 kartlık bir grup içinde en çok başımı ağrıtan markalardan oldu.

Yıllardır RX 570 Sapphire Nitro + kullanıyorum RDR 2'yi Ultra ayarlarda bile oynadım WattMan hatasını yılda 1 kere ya aldım ya almadım onun dışında da driverla alakalı da ancak 1 2 kere sorun yaşamışımdır, sanki NVIDIA asla sorun çıkarmayan bir markaymış gibi yorumlar yapmış bazıları sürekli öyle böyle oluyor diye, kullanmadıkları ürün hakkında atıp tutmak güzelmiş ekran kartımı ben de yakın zamanda yükselteceğim ve RTX yerine daha uygun fiyata yakın FPS değerlerini alabileceğim RX'lere bakıyorum eğer gözünle 10 FPS düştüğünü fark edecek kadar profesyonel bir üstün varlık değilsen aradaki uçurum fiyat farkını vermeye de gerek yok ki zaten internette her yerde istediğin karşılaştırmayı video olarak da test sonucu olarak da bulabilirsin 7700XT alırdım ben olsam hatta büyük ihtimalle de alacağım zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı