3K daha pahalı olsa da 7700XT daha mantıklı fakat diğer söylediklerin tamamen kulaktan dolma bilgiler.
AMD de ne DLSS ne de RTX'in rakibi bir teknoloji yok, sadece AMD kullanıcıları var sanıyorlar o kadar. Rakip olmaları için önce bu üç teknolojiyi yazılım tabanlı değil donanım tabanlı bir hale getirmesi gerekiyor sonra rakip olabilirler.
Adam DLSS quality açıyor neredeyse native kalitede kayıpsız oyun oynuyor, öteki FSR quality açıyor görüntü kalitesi bariz düşüyor, sağda solda titremeler, detay kayıpları, blurlanmalar sonra vay efendim FSR 3 var tamam güzel kardeşim var da DLSS gibi muazzam mı çalışıyor? 1-2 spesifik oyun hariç tüm oyunlarda saydığım gibi vasat seviyede.
RTX olayı bambaşka zaten NVIDIA kartlarda fersah fersah daha performanslı çalışması bir yana görsel olarak bile daha başarılı.
FG/AFMF olayına hiç girmeyeceğim bana göre bu teknolojiler için daha çok erken ama geçen RX6800 de AFMF 2'yi test ettim leş gibi bir teknoloji, hiçbir işe yaramıyor diyebilirim. AMD'nin klasik sırf bizde de var işte demek için yaptığı bir teknoloji. Bu arada uzun yıllardır AMD kullananlar bilir sözde AMD de birçok teknoloji var ama kullanmaya kalkınca anlıyorsunuz ki hiçbiri ya çalışmıyor ya da stabil çalışmıyor ama var işte yersen