Merhaba, 30.000 ile 40.000 arasında bir bütçem var. Arkadaşlarımdan sistem önerileri isteyip duruyorum güzel bir bilgisayar almak istiyorum kendime. Bir arkadaşım bana bu sistemi dizip attı kontrol edebilir misiniz? Ekran kartının AMD olması beni biraz geriyor. RX 7700XT ile RTX 4060 Ti veya 4070 arasında nasıl farklar vardır siz alsanız hangisini alırdınız?
4K veya 2K Ultra'da oyun oynamayacaksan ve NVIDIA'nın güçlü modellerinden almayacaksan AMD alman daha mantıklı. Paran cebinde kalmış olur. Biraz bilgisayarla ne yapmak istediğine bağlı olmalı donanım seçimlerin. Sen ne için kullanacaksın bilgisayarı?
VULCAN-4070SUPER Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600X GALAX RTX 4070 SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.
www.gaming.gen.tr
Ben bir PC alayım ve yapılabilecek her şeyi istediğim zaman yapabileyim diye düşünüyorsan AMD ekran kartı alınmaz. AMD ekran kartı çok düşük bütçeler için ve oyun oynamaktan başka hiçbir şey yapılmayacak sistemlerde alınır.
4K veya 2K Ultra'da oyun oynamayacaksan ve NVIDIA'nın güçlü modellerinden almayacaksan AMD alman daha mantıklı. Paran cebinde kalmış olur. Biraz bilgisayarla ne yapmak istediğine bağlı olmalı donanım seçimlerin. Sen ne için kullanacaksın bilgisayarı?
Halihazırda monitörüm zaten 1080P 165Hz, İleride 2K'ya yükseltir miyim tabi yükseltirim fakat daha çok sonra. Bilgisayarı daha çok gaming ve yazılım üzerine kullanacağım.
Halihazırda monitörüm zaten 1080p 165Hz, İleride 2K'ya yükseltir miyim tabii yükseltirim fakat daha çok sonra. Bilgisayarı daha çok Gaming ve yazılım üzerine kullanacağım.
Bütçe sınırlıysa ve bir yerden fedakarlık yapılacaksa ekran kartından feda edip işlemciye öncelik verirdim. Monitörün ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak.
Nvidia kart 4080 altında önermiyoruz. AMD kartlardan herkes çok memnun neden gerilme durumu olmuş anlamadım? 7800 XT zaten çok güzel tercih olmuş en mantıklısı.