RX 7800 sistemde sürekli mavi ekran hatası

denizpiro44

Femtopat
Daha fazla  
Tam olarak ne yaptınız bilgi verir misiniz? Ben de sistem topladım ve mavi ekran alıp duruyorum, AMD sistem topladım.
Ryzen 5 7600X işlemci.
ASUS TUF Radeon RX 7800 XT ekran kartı.
G.Skill 6000 MHz DDR5 EXPO uyumlu RAM.
ASUS TUF A620M Plus anakart.
Modüler MAG750W+ Gold PSU.
HyperX Fury Renegade sfyrsk/1000g SSD var sürekli mavi ekran alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ekran kartı ve işlemciyi kullanıyoruz. Bios ve gerekli sistem guncellemeri yapıp hala mavi ekran almaya devam ediyorsan sorunun donanımsal. Parça değiştirip deneme yapılmaya sorunun nerede olduğunu anlayabilirsin. Hazır sistem aldıysan direk garantiye göndermelisin.

Sistemi kendim topladım. RAM değiştirdim sorun devam ediyor anakart servise gönderip duruma bakacağım BIOS ve her şeyi güncelledim yine devam ediyor sorun.

Sistemi kendim topladım. RAM değiştirdim sorun devam ediyor anakart servise gönderip duruma bakacağım BIOS ve her şeyi güncelledim yine devam ediyor sorun.
Geçmiş olsun üzücü bir durum. Ekran kartini farklı bir sistemde test etme şansın varsa işlemleri hızlandırmış olursun

Dosyaları yollasan bakardık hatanın sebebine.

Kusura bakmayın hocam yoğun bir çalışma temposu içindeyim yarım saate kadar paylaşım yapacağım.

Geçmiş olsun üzücü bir durum. Ekran kartini farklı bir sistemde test etme şansın varsa işlemleri hızlandırmış olursun

Hocam sistemdeki parçaları başka bir yerde deneme şansım yok çevremdeki arkadaşlarımın sistemleri hem ddr4 ve am4 hemde ekran kartını kaldıracak sistem yok

Dosyaları yollasan bakardık hatanın sebebine.

dosyalar burada hocam

Bu da bilgisayarı açar açmaz verilen mavi ekranlar daha 10 dakika olmadı.

Son düzenleme:
BIOS'ta açık ise DOCP kapat. AMD DDU ile sil ve sonra güncel sürücüyü yükle. CPU-Z kaldır. Ryzen Master kaldır. CPU değerleriyle oynadıysan defaults hale çek.

Öğlen dediğinizi deneyip bilgi vereceğim.

BIOS'ta açık ise DOCP kapat. AMD DDU ile sil ve sonra güncel sürücüyü yükle. CPU-Z kaldır. Ryzen Master kaldır. CPU değerleriyle oynadıysan defaults hale çek.

Hocam DDU ile güvenli modda sürücü kaldırırken bile mavi ekran verdi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…