T TATOL Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #1 Merhaba. 2 monitörlü bir sistemim var. Bilgisayar boştayken değerler böyle. Çok kafama takıyorum bir şey var mı diye. Bakarsanız sevinirim. İyi bayramlar. Dosya Ekleri 1743534777260.png 69,5 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba. 2 monitörlü bir sistemim var. Bilgisayar boştayken değerler böyle. Çok kafama takıyorum bir şey var mı diye. Bakarsanız sevinirim. İyi bayramlar.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.882 Çözümler 4 1 Nisan 2025 #2 Evet normal. 39 derecede çalışıyor zaten.
T TATOL Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 ahmttunc dedi: Evet normal. 39 derecede çalışıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Peki RPM değerleri normal midir? Teşekkürler.
ahmttunc dedi: Evet normal. 39 derecede çalışıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Peki RPM değerleri normal midir? Teşekkürler.
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #4 TATOL dedi: Peki RPM değerleri normal midir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... sıfır rpm çalışmıyor mu fanları bi durdurun derece kaç oluyor bakalım.
TATOL dedi: Peki RPM değerleri normal midir? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... sıfır rpm çalışmıyor mu fanları bi durdurun derece kaç oluyor bakalım.
T TATOL Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #5 troken dedi: Sıfır RPM çalışmıyor mu fanları bir durdurun derece kaç oluyor bakalım. Genişletmek için tıkla... Abi dün sıfır RPM ayarını yapmayı denedim. Olmadı. PC 1700 RPM ile çalışmaya başladı bende kapattım. Bana ayarını gösterirsen açayım. troken dedi: Sıfır RPM çalışmıyor mu fanları bir durdurun derece kaç oluyor bakalım. Genişletmek için tıkla... Bu alanda ne yapmam lazım? Dosya Ekleri 1743535466603.png 48,4 KB · Görüntüleme: 22
troken dedi: Sıfır RPM çalışmıyor mu fanları bir durdurun derece kaç oluyor bakalım. Genişletmek için tıkla... Abi dün sıfır RPM ayarını yapmayı denedim. Olmadı. PC 1700 RPM ile çalışmaya başladı bende kapattım. Bana ayarını gösterirsen açayım. troken dedi: Sıfır RPM çalışmıyor mu fanları bir durdurun derece kaç oluyor bakalım. Genişletmek için tıkla... Bu alanda ne yapmam lazım?
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #6 TATOL dedi: Abi dün sıfır RPM ayarını yapmayı denedim. Olmadı. PC 1700 RPM ile çalışmaya başladı bende kapattım. Bana ayarını gösterirsen açayım. Bu alanda ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Tamam sıfır rpm etkin. Gelişmiş kontrolü kapatın fanların kapanması lazım.
TATOL dedi: Abi dün sıfır RPM ayarını yapmayı denedim. Olmadı. PC 1700 RPM ile çalışmaya başladı bende kapattım. Bana ayarını gösterirsen açayım. Bu alanda ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Tamam sıfır rpm etkin. Gelişmiş kontrolü kapatın fanların kapanması lazım.
T TATOL Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #7 troken dedi: Tamam sıfır RPM etkin. Gelişmiş kontrolü kapatın fanların kapanması lazım. Genişletmek için tıkla... Abi ama bunun ne zaman çalışağını nereden bileceğiz? Mesela belirli bir sıcaklıktan sonra çalışıyor ya. Bunu nasıl ayarlayacağız?
troken dedi: Tamam sıfır RPM etkin. Gelişmiş kontrolü kapatın fanların kapanması lazım. Genişletmek için tıkla... Abi ama bunun ne zaman çalışağını nereden bileceğiz? Mesela belirli bir sıcaklıktan sonra çalışıyor ya. Bunu nasıl ayarlayacağız?
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #8 TATOL dedi: Abi ama bunun ne zaman çalışağını nereden bileceğiz? Mesela belirli bir sıcaklıktan sonra çalışıyor ya. Bunu nasıl ayarlayacağız? Genişletmek için tıkla... Fanlar çalışmadığı zaman boşta kaç derece kart?
TATOL dedi: Abi ama bunun ne zaman çalışağını nereden bileceğiz? Mesela belirli bir sıcaklıktan sonra çalışıyor ya. Bunu nasıl ayarlayacağız? Genişletmek için tıkla... Fanlar çalışmadığı zaman boşta kaç derece kart?