RX 7800 XT alınır mı?

Öncelikle kesinlikle hata almazsınız diye bir durum yok. Hatalar hala devam ediyor ama daha nadirleşti. Sadece oyun için kullanacaksanız gayet F/P bir kart alabilirsiniz. Ama diyorsanız render işleriyle vs. uğraşıyorum direkt Nvidia kartlara yönelin.

Sürüme ve kullanıma göre değişiklik gösteriyor hocam. Verebilir veya vermeyebilir, kartın keyfine kalmış bir şey.

Yani 4070 de iyi ama RX 7800 XT fiyat açısından da iyi geliyor çünkü her şeyi sıfırdan alıyorum ekipmanlar dahil sorun çıkartır mı acaba diye.

Sadece oyun için ise ve ray tracing beklentiniz yoksa alınır. Dlss ve rt için 4070 bakın.

Tüm sistem için bütçem 40.000 TL ve en aklıma yatan ekran kartı AMD, çevremde de alan var.

Eskisi gibi değil diyorlar, sizce?

Yaklaşık 6 aydır RX 7800 XT ve R5 7500F ikilisini kullanıyorum her oyun 2K sorunsuz oynadım çok güçlü bir kart zaten alabilirsin.

Hocam simdi gelir Nvidiacılar Ray tracing dedigimiz olay aslında onların aklını bıcen sey

Kartı alan arkadaş kart nasıl iyi mi drop sorunu veya Micro sturtturing sorunu var mı?

5700x3D işlemcim var da ben de 2k oyun için bakıyorum bu kartamı baksam yoksa daha üst model bir kart mı bakayım?
9070 serisi çıkıyor istersen onlarada göz atabilirsin, ama 7800xt 2k için gayet yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…