RX 7800 XT AMD Software Adrenalin hatası

mesutd55

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sürücüsü yüklü ve güncel fakat bu hatayı alıyorum. Yardimci olur musunuz?

Ekran karti AMD RX 7800 XT.

AMD yazılımı: Adrenalin sürümü uyarısı:

Lütfen aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ederek Microsoft Store'dan AMD Radeon yazılımını indirin veya güncelleyin:

Son düzenleyen: Moderatör:

Kaldır ve tekrar yükle böyle bir şey gormedim bende de 7800 XT var.

Windows'una gore yükle karısıklık olmus olabılır.

İnternetten DDU ve AMD'nin sitesinden güncel RX 7800 XT sürücüsünü indirin, ardından sistemin internet bağlantısını keserek DDU ile sürücüyü kaldırın. Sistem yeniden başlayınca indirdiğiniz WHQL sürücüsünü internet bağlantısı kesik şekilde yükleyin muhtemelen sorun düzelecektir. Genellikle Windows üzerinden AMD ekran kartları için uyumsuz bir sürücü yükleniyor ve bu da sürücü sorunlarına, oyunların ve uygulamaların düzgün çalışmamasına sebep oluyor. Üstelik dediğim işlemleri internet bağlantısı varken tekrarlarsanız yine Update üzerinden hızlı bir şekilde Windows hatalı sürücüyü kuruyor. Hem APU hem de RX ekran kartlarında birkaç defa yaşadığım ve dediğim şekilde çözdüğüm bir durum.

Çözdüm hocam , asusun sitesinde win 10 11 driverlerin da 700 mb adrenalin dosyası var yeni sürümlü onu indirdim oradan fabrika ayarlari secenegi var onu isaretledim eskiyi kaldirdi kendi driverini kurdu sorun cozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…