muhammedfurkan Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #1 PC'yi Gamin Gen TR'den sipariş ettim. 4 gündür kullanıyorum ve sinek vızıltısı tarzı ses geliyor kasadan ara sıra. Bu sorun teşkil eder mi veya çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2024
PC'yi Gamin Gen TR'den sipariş ettim. 4 gündür kullanıyorum ve sinek vızıltısı tarzı ses geliyor kasadan ara sıra. Bu sorun teşkil eder mi veya çözümü var mıdır?
chalr Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 439 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #2 Sorun teşkil etmez sadece sesi rahatsız eder. Fps değerinizi belirli noktalarda sabitlerseniz bir tık azalır.
Sorun teşkil etmez sadece sesi rahatsız eder. Fps değerinizi belirli noktalarda sabitlerseniz bir tık azalır.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.337 Makaleler 8 Çözümler 163 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #3 Coil Whine herhangi bir sorun yaratmaz. Sadece ses çıkartır. FPS limitlerseniz ses azalacak ya da gelmeyecektir.
Coil Whine herhangi bir sorun yaratmaz. Sadece ses çıkartır. FPS limitlerseniz ses azalacak ya da gelmeyecektir.
muhammedfurkan Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #4 chalr dedi: Sorun teşkil etmez sadece sesi rahatsız eder. FPS değerinizi belirli noktalarda sabitlerseniz bir tık azalır. Genişletmek için tıkla... Eyvallah içim rahatladı yav.
chalr dedi: Sorun teşkil etmez sadece sesi rahatsız eder. FPS değerinizi belirli noktalarda sabitlerseniz bir tık azalır. Genişletmek için tıkla... Eyvallah içim rahatladı yav.
chalr Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 439 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #5 muhammedfurkan dedi: Eyvallah içim rahatladı yav. Genişletmek için tıkla... Biraz daha içini rahatlatayım, elimden 4-5 ekran kartı geçmiştir, dikkat ettiğimde hepsinde bir miktar coil whine sesi alıyordum.
muhammedfurkan dedi: Eyvallah içim rahatladı yav. Genişletmek için tıkla... Biraz daha içini rahatlatayım, elimden 4-5 ekran kartı geçmiştir, dikkat ettiğimde hepsinde bir miktar coil whine sesi alıyordum.
muhammedfurkan Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #6 chalr dedi: Biraz daha içini rahatlatayım, elimden 4-5 ekran kartı geçmiştir, dikkat ettiğimde hepsinde bir miktar coil whine sesi alıyordum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorunuma zaman ayırdığınız için.
chalr dedi: Biraz daha içini rahatlatayım, elimden 4-5 ekran kartı geçmiştir, dikkat ettiğimde hepsinde bir miktar coil whine sesi alıyordum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim sorunuma zaman ayırdığınız için.