Kutmoon Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar iyi günler. İtopya'dan FreeDOS bir sistem aldım ve Windows 11'i kurdum şimdi neler yapmalıyım sırasıyla detaylı olarak yardımcı olabilir misiniz? Windows Update'lerini yaptım ancak sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum. Aldığım kasayı aşağıya bırakıyorum RX 7800 XT var ve Ryzen 5 7600. şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. THE-VOK III / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS Radeon RX 7800 XT DUAL OC Edition 16GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM
Arkadaşlar iyi günler. İtopya'dan FreeDOS bir sistem aldım ve Windows 11'i kurdum şimdi neler yapmalıyım sırasıyla detaylı olarak yardımcı olabilir misiniz? Windows Update'lerini yaptım ancak sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum. Aldığım kasayı aşağıya bırakıyorum RX 7800 XT var ve Ryzen 5 7600. şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. THE-VOK III / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS Radeon RX 7800 XT DUAL OC Edition 16GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM
CharaButCatW Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz = Dell Vostro 3400 - Ekran Kartı = Intel Iris Xe, Nvidia Geforce MX330 - Ram = 16GB DDR4 - İşlemci = Intel Core i5 1135G7 2.4GHz Turbo Boost 4.2 GHz - Depolama = Western Digital Blue 1TB, 256GB SSD M.2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2024 #2 https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html sadece bunun windows seçeneğini yükleyin. Ve kurun. Bu kadar basit<3
https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html sadece bunun windows seçeneğini yükleyin. Ve kurun. Bu kadar basit<3
S Sinan5356 Centipat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 760 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 İnternette videolar var neler yapılabileceğine dair. Bence BIOS eskiyse onu güncelleyebilirsin XMP'yi açabilirsin. Ekran kartı driverlarını güncelleyebilirsin.
İnternette videolar var neler yapılabileceğine dair. Bence BIOS eskiyse onu güncelleyebilirsin XMP'yi açabilirsin. Ekran kartı driverlarını güncelleyebilirsin.
Kutmoon Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #4 CharaButCatW dedi: https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html sadece bunun Windows seçeneğini yükleyin. Ve kurun. Bu kadar basit<3 Genişletmek için tıkla... Tıklayınca indirme tamamlanamadı diyor yanlış mı oldu acaba?
CharaButCatW dedi: https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html sadece bunun Windows seçeneğini yükleyin. Ve kurun. Bu kadar basit<3 Genişletmek için tıkla... Tıklayınca indirme tamamlanamadı diyor yanlış mı oldu acaba?
CharaButCatW Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz = Dell Vostro 3400 - Ekran Kartı = Intel Iris Xe, Nvidia Geforce MX330 - Ram = 16GB DDR4 - İşlemci = Intel Core i5 1135G7 2.4GHz Turbo Boost 4.2 GHz - Depolama = Western Digital Blue 1TB, 256GB SSD M.2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2024 #5 Sinan5356 dedi: İnternette videolar var neler yapılabileceğine dair. Bence BIOS eskiyse onu güncelleyebilirsin XMP'yi açabilirsin. Ekran kartı driverlarını güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... stabil çalışıyorsa bios güncellemeye hiç gerek yok.
Sinan5356 dedi: İnternette videolar var neler yapılabileceğine dair. Bence BIOS eskiyse onu güncelleyebilirsin XMP'yi açabilirsin. Ekran kartı driverlarını güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... stabil çalışıyorsa bios güncellemeye hiç gerek yok.
Kutmoon Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #6 Sinan5356 dedi: İnternette videolar var neler yapılabileceğine dair. Bence BIOS eskiyse onu güncelleyebilirsin XMP'yi açabilirsin. Ekran kartı driverlarını güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... BIOS nasıl güncelleniyor kusura bakmayın pek bilgim yok bu konu hakkında da.
Sinan5356 dedi: İnternette videolar var neler yapılabileceğine dair. Bence BIOS eskiyse onu güncelleyebilirsin XMP'yi açabilirsin. Ekran kartı driverlarını güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... BIOS nasıl güncelleniyor kusura bakmayın pek bilgim yok bu konu hakkında da.
CharaButCatW Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz = Dell Vostro 3400 - Ekran Kartı = Intel Iris Xe, Nvidia Geforce MX330 - Ram = 16GB DDR4 - İşlemci = Intel Core i5 1135G7 2.4GHz Turbo Boost 4.2 GHz - Depolama = Western Digital Blue 1TB, 256GB SSD M.2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2024 #7 Kutmoon dedi: Tıklayınca indirme tamamlanamadı diyor yanlış mı oldu acaba? Genişletmek için tıkla... Bende indiriyor? Sizde bir sıkıntı olabilir. Tekrar deneyin.
Kutmoon dedi: Tıklayınca indirme tamamlanamadı diyor yanlış mı oldu acaba? Genişletmek için tıkla... Bende indiriyor? Sizde bir sıkıntı olabilir. Tekrar deneyin.
Kutmoon Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #8 CharaButCatW dedi: Bende indiriyor? Sizde bir sıkıntı olabilir. Tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Açıldı şimdi de sadece sol taraftaki Windows 10 11 drivers kısmını mı indireyim yoksa aşağıdaki grafik kartı falan diye özel seçmem gerekiyor mu?
CharaButCatW dedi: Bende indiriyor? Sizde bir sıkıntı olabilir. Tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Açıldı şimdi de sadece sol taraftaki Windows 10 11 drivers kısmını mı indireyim yoksa aşağıdaki grafik kartı falan diye özel seçmem gerekiyor mu?
CharaButCatW Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 338 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz = Dell Vostro 3400 - Ekran Kartı = Intel Iris Xe, Nvidia Geforce MX330 - Ram = 16GB DDR4 - İşlemci = Intel Core i5 1135G7 2.4GHz Turbo Boost 4.2 GHz - Depolama = Western Digital Blue 1TB, 256GB SSD M.2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2024 #9 Kutmoon dedi: Açıldı şimdi de sadece sol taraftaki Windows 10 11 drivers kısmını mı indireyim yoksa aşağıdaki grafik kartı falan diye özel seçmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece indir. Eğer kendine güvenemiyorsan bunu indir sadece. amd-software-adrenalin-edition-24.5.1-minimalsetup-240514_web.exe Otomatik bütün driverları indirecektir.
Kutmoon dedi: Açıldı şimdi de sadece sol taraftaki Windows 10 11 drivers kısmını mı indireyim yoksa aşağıdaki grafik kartı falan diye özel seçmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece indir. Eğer kendine güvenemiyorsan bunu indir sadece. amd-software-adrenalin-edition-24.5.1-minimalsetup-240514_web.exe Otomatik bütün driverları indirecektir.
Kutmoon Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #10 CharaButCatW dedi: Hayır. Sadece indir. Eğer kendine güvenemiyorsan bunu indir sadece. amd-software-adrenalin-edition-24.5.1-minimalsetup-240514_web.exe Otomatik bütün driverları indirecektir. Genişletmek için tıkla... İlk attığınız linkten indirmeye bastım yonga seti falan bir şeyleri kendi kendisine seçip yüklüyor.
CharaButCatW dedi: Hayır. Sadece indir. Eğer kendine güvenemiyorsan bunu indir sadece. amd-software-adrenalin-edition-24.5.1-minimalsetup-240514_web.exe Otomatik bütün driverları indirecektir. Genişletmek için tıkla... İlk attığınız linkten indirmeye bastım yonga seti falan bir şeyleri kendi kendisine seçip yüklüyor.