Hangi çözünürlükte kullanacaksınız sistemi?
Bütçeniz nedir hocam onu sormayı unutmuşum. 7600X güzel işlemci rahat kullanırsınız 2K'da. 1080P'de biraz darboğaz olabilir ama hissetmezsiniz. Ama iyi bir bütçe ayırdıysanız X3D'li bir işlemci tadından yenmez.
![]()
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Sistem için ayırdığınız toplam bütçe ne bilmiyorum. Ancak birkaç özelleştirme ile alabileceğiniz en iyi 7800XT sistemi bu şu an hocam. Aklıma şimdi geldi.
70 80k.
Hocam dediğim gibi bütçeniz bayağı yüksek. Muhtemelen indirimden vs çok çok daha iyileri de toplanabilir ben sadece göz ucuyla bakıp örnek olarak attım o sistemi de. İsterseniz 80K bütçeye sistem önerisi başlıklı bir konu açın. Bu işin duayeni arkadaşlar damlar.Yardımın için teşekkürler kendi topladığım sistem kendi istediğim parçalardan ve farklı farklı sitelerden baktığım için yüksek bir miktarda çıktı ama şimdi bakınca 4070 Ti Super süper gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.