RX 7800 XT için AMD işlemci önerisi

Bütçeniz nedir hocam onu sormayı unutmuşum. 7600x güzel işlemci rahat kullanırsınız 2K'da. 1080P'de biraz darboğaz olabilir ama hissetmezsiniz. Ama iyi bir bütçe ayırdıysanız x3d'li bir işlemci tadından yenmez.

Sistem için ayırdığınız toplam bütçe ne bilmiyorum. Ancak bir kaç özelleştirme ile alabileceğiniz en iyi 7800XT sistemi bu şu an hocam. Aklıma şimdi geldi.

Bütçeniz nedir hocam onu sormayı unutmuşum. 7600X güzel işlemci rahat kullanırsınız 2K'da. 1080P'de biraz darboğaz olabilir ama hissetmezsiniz. Ama iyi bir bütçe ayırdıysanız X3D'li bir işlemci tadından yenmez.

Sistem için ayırdığınız toplam bütçe ne bilmiyorum. Ancak birkaç özelleştirme ile alabileceğiniz en iyi 7800XT sistemi bu şu an hocam. Aklıma şimdi geldi.

70 80k.

Bu bütçeye daha iyi ekran kartlı sistem toplanabilir bu arada. İsterseniz 4070TIS'li sistemlere göz atın hatta indirimde 4080S'li sistem bile toplanır veya hazır bulunur.

Mesela bu sistemde birkaç özelleştirme yaparsanız en mantıklı seçim bu olur. İşlemciyi 7600, sıvı soğutucu Frozen Magic seçip (veya soğutucu seçmezsiniz 2k₺'ye Phantom Spirit alırsınız), anakartı B650 ve RAM'leri de 2x16 seçip bütçenizden daha da aşağıda bir fiyata ve daha iyi bir sistemi toplamış olursunuz. Kalan para ile güzel bir 2K monitör alırsınız ve yanına da ikinci monitör dilerseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İki kart arası performans şöyle bir şey hocam bu arada.

Eğer 7800XT'li bir sistem istiyorsanız hocam onun için de şöyle bir sistem var ve daha ucuz.

Bu sistemde bütçenize göre x3d'li işlemci seçimi de yapabilirsiniz isterseniz. Uygun fiyatlı performansına göre.

Son düzenleme:
Yardımın için teşekkürler kendi topladığım sistem kendi istediğim parçalardan ve farklı farklı sitelerden baktığım için yüksek bir miktarda çıktı ama şimdi bakınca 4070 Ti Super süper gözüküyor.

Yardımın için teşekkürler kendi topladığım sistem kendi istediğim parçalardan ve farklı farklı sitelerden baktığım için yüksek bir miktarda çıktı ama şimdi bakınca 4070 Ti Super süper gözüküyor.
Hocam dediğim gibi bütçeniz bayağı yüksek. Muhtemelen indirimden vs çok çok daha iyileri de toplanabilir ben sadece göz ucuyla bakıp örnek olarak attım o sistemi de. İsterseniz 80K bütçeye sistem önerisi başlıklı bir konu açın. Bu işin duayeni arkadaşlar damlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı