RX 7800 XT işlemci ve PSU önerisi

Mr. Lonely

Hectopat
RX 7800 XT ekran kartı ve 2k 165Hz monitör yükseltmesi yaptım. Ekran kartını besleyecek, darboğaz yapmayacak işlemci yükseltmesi yapmak istiyorum. Hikayeli ve online oyunlar oynuyorum. Stres testi yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. 600W PSU yeterli midir? Bütçe 10k.

Ryzen 5 3600 işlemci.
MSI MPG B550 Gaming Plus.
FSP Hydro 600W PSU.
16 GB 3200 MHz DDR4 RAM.

AMD 7 5700X.
PSU olarak 650watt minimum sana iki seçenek atacağım

İşlemci:

PSU:

Aralarında çok fiyat farkı yok istediğini seç.

Eğer anakartı ve ramini falan satıp 15k biriktirmekle uğraşabilirsen ddr5 de dizebiliriz

Önerileriniz için sağolun hocam. 15k ile DDR5 sistem yapabilir miyiz? Bütçeyi artırabilirim sorun değil.

Önerileriniz için sağ olun hocam. 15k ile DDR5 sistem yapabilir miyiz? Bütçeyi artırabilirim sorun değil.

Tabii ki atayım.

Bir de attığım PSU'lardan biri.

Hocam merhabalar. Bende aldim ekran kartindan. Psu 600w var suanlik. Yukseltme yapana kadar kullanilabilir mi bir sorun yaratir mi karta acaba?

Hocam merhabalar. Bende aldim ekran kartindan. Psu 600w var suanlik. Yukseltme yapana kadar kullanilabilir mi bir sorun yaratir mi karta acaba?
Nasıl hocam yetti mi yoksa sıkıntı çıkardı mı bir de işlemciniz nedir ?

Nasıl hocam yetti mi yoksa sıkıntı çıkardı mı bir de işlemciniz nedir ?
Bütçeyi arttırıp DDR5 sistem topladım. AMD Ryzen 5 7600 işlemci ile kullanıyorum. Fsp Hydro 600W PSU yeterli geliyor. Stres testi yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.

Ekran kartı nasıl hocam 6 serisinde ki hatalar devam ediyor mu?

Bütçeyi arttırıp DDR5 sistem topladım. AMD Ryzen 5 7600 işlemci ile kullanıyorum. Fsp Hydro 600W PSU yeterli geliyor. Stres testi yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.
Bende bi süre 600w kullandım sorun çıkarmamıştı ama kafama takıldı içim rahat etsin diye thermaltake 750w G+ aldım. Şimdi am5 e yükseltmeyi düşünüyorum 4 ile arasında geçmeye değecek performans farkı yaratır mı? 2k monitör kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…