RX 7800 XT nasıldır?

bariscpti

Picopat
Daha fazla  
Şu an RTX 3060 kullanıyorum, AMD'ye geçmek istiyorum. 1. sorum önerir misiniz? 2. sorum 7800 XT geçmeyi düşünüyorum, başka öneriniz var mı? Fiyat performans olsun, Valorant 500-700 FPS falan versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an RTX 3060 kullanıyorum, AMD'ye geçmek istiyorum. 1. sorum önerir misiniz? 2. sorum 7800 XT geçmeyi düşünüyorum, başka öneriniz var mı? Fiyat performans olsun, Valorant 500-700 FPS falan versin.
Bende rx 7800 xt kullanıyorum , memnunum ve bence amd ekran kartı alınır düşüncesindeyim ama bazı driverlar sistemdeki bazı nedenlerden ötürü mavi ekrana veya hatalara neden olduğuna daha önce sık sık karşılaştım. Ama doğru driverı bulduğun zaman sistem gayet stabil çalışabiliyor.

3060'dan geçmeni önermem. Valorant ise işlemci oyunu.

Bende RX 7800 XT kullanıyorum, memnunum ve bence AMD ekran kartı alınır düşüncesindeyim ama bazı driverlar sistemdeki bazı nedenlerden ötürü mavi ekrana veya hatalara neden olduğuna daha önce sık sık karşılaştım. Ama doğru driverı bulduğun zaman sistem gayet stabil çalışabiliyor.

Şu an NVIDIA driverları da öyle. Doğru sürümü bulup güzel performans alıyorsunuz.

Oynadığınız oyun işlemci oyunu hocam çok fazla bir artış beklemeyin ama ilerde hikayeli oyunlarda oynarım derseniz 2. elde fiyat ve sıcaklıklar bakımından uygun bulursan neden olmasın.

Hocam 7800XT 3060TAN katvekat iyi ama rekabetçi oyunlar daha çok işlemci bazlı, yani evet alınır ama AAA oyun oynuyorsanız yoksa çok da şart değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı