RX 7800 XT OC ile RX 7800 XT Pulse arasındaki farklar nelerdir?

Anladım. Var mı? Önerebileceğin IPS, en AZ180Hz, düşük msli eğer fiyatına değerse bütçeyi 7 k ya çıkartabilirim.
Kanka bu monitör güzel gözüktü bu fiyata 240hz ips ve pivot müthiş kaçırma derim

Hocam monitör dahil bütçeniz ne kadar? İsterseniz toplama önerisi yapabilirim.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...dr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html hocam 7 k için bunu buldum fikrinizi almak isterim

gsyncymiş bu freesync bulmam lazım ama

Kanka bu monitör güzel gözüktü bu fiyata 240hz ips ve pivot müthiş kaçırma derim

https://www.akakce.com/monitor/en-u...dr10-ips-g-sync-gaming-fiyati,2115942778.html hocam 7 k için bunu buldum fikrinizi almak isterim

gsyncymiş bu freesync bulmam lazım ama
7K verip de 1080p monitör almak mantıksız bence, eğer özellikle rekabetçi oyunlar için falan almıyorsa.

Hocam toplama uğraşmak istemiyorum.
Bu iki sistem arasındaki fikriniz nedir?
İkisi de güzel sistemler hocam, isteğinize göre özelleştirince hangisi ucuzsa onu alın derim.
Ayrıca monitör olarak bu da var, güzel bir modele benziyor.

İkisi de güzel sistemler hocam, isteğinize göre özelleştirince hangisi ucuzsa onu alın derim.
Ayrıca monitör olarak bu da var, güzel bir modele benziyor.
Hocam şimdi sapphire kötüyse daha sonra pişman olmak istemiyom ama sapphire alırsam
İşlemciyi ryzen 5 9600x falan yapabiliyorum.

Birde kasa dandik gibi geldi hocam.
Hocam şimdi sapphire kötüyse daha sonra pişman olmak istemiyom ama sapphire alırsam

Birde kasa dandik gibi geldi hocam.
Aslında şöyle bi baktım da ASUS'lı sistem daha iyi gibi harbi. Özelleştirme seçenekleri de daha geniş ayrıca.

Aslında şöyle bir baktım da ASUS'lı sistem daha iyi gibi harbi. Özelleştirme seçenekleri de daha geniş ayrıca.

Evet orası öyle tabii ama özelleştirmede sadece 32 GB RAM ve 2TB SSD seçsem 47bin oluyor. Çok kararsızım.

Evet orası öyle tabii ama özelleştirmede sadece 32 GB RAM ve 2TB SSD seçsem 47bin oluyor. Çok kararsızım.

Hocam acaba işlemci dengelemezmi aradaki farkı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı