Çözüldü RX 7800 XT R7 7700X sistem birdenbire siyah ekran atıp restart atmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

seniusxx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba sistemimi 1.5 yıldır kullanıyorum. İlk aldığımda sadece BIOS güncelledim ve Windows 10 kurmustum bugün normal takılırken birden PC kapandı ve siyah ekran gerip sol üstte sadece bir çizgi vardi sonra durmadan kendini restart attı ama hiçbir şekilde açılmadı. Bende ilk yüklediğim Windows 10 duruyordu temiz kurulumla format attım. PC açıldı fakat 10-20 saniye açık kalıyor, sonrasında tekrar baştaki gibi oluyor, tek farklılığı bu sefer açılıyor ama 10-20 saniye dayanıp aynısını yapıyor. Bu sorunun çözümü nedir ne yapabilirim?

Sistemim:
ASUS RX 7800XT ekran kartı.
Ryzen 7 7700X işlemci.
G.Skill 16x2 32 GB RAM.
Samsung M.2 2 TB SSD.
700 watt 80+ Gold sertifikalı Power Supply.
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi anakart.

Çözüm
İlk olarak BIOS update et. Sonara restore defaults save et. Sonrada temiz bir Win 11 kur. Devam ederse donanımsal olarak kontrol edeceğiz.
İlk olarak BIOS Update et. Sonara restore defaults save et. Sonra da temiz bir Windows 11 kur. Devam ederse donanımsal olarak kontrol edeceğiz.

Hocam dediğin gibi BIOS Update yaptım sonra son sürüm temiz kurulum W11 kurdum şu an düzeldi gibi. Yani sorun Update yapmadığım için falan mıydı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı