Merhaba, 7800XT'li sistem almayı düşünüyorum, kendimce bir sistem dizdim sizce iyi midir? Bazı parçalar için alternatif yaptım onları da en altta belirttim. Değişmesini gerektiğini düşündüğünüz veya sorun yaşayabileceğim bir durum varsa belirtirseniz teşekkürler.
Bütçemin durumuna göre ve bilen arkadaşlar alternatif parçaların eklenmesini gerektiğini düşünürse veya belirttiklerim haricinde parça önerisine göre almayı düşünüyorum. İşlemci soğutucusunu şimdilik işimi görsün diye alıyorum ileride daha iyisini almayı planlıyorum ama ilerisi için de işimi görür derseniz kullanmaya devam ederim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bütçem bu kadar, bu sistemi almayı planlıyorum alternatif olarak belirttiğim parçaları eklemeli miyim veya haricinde bir öneriniz var mı? Haricinde önerdiğiniz sistem varsa paylaşırsanız sevinirim değerlendirmeye çalışırım.
Bütçem bu kadar, bu sistemi almayı planlıyorum alternatif olarak belirttiğim parçaları eklemeli miyim veya haricinde bir öneriniz var mı? Haricinde önerdiğiniz sistem varsa paylaşırsanız sevinirim değerlendirmeye çalışırım.