Hocam sadece hazır sistem mi bakıyorsunuz. Toplama daha F/P şekilde halledebiliriz isterseniz.
Aksesuarlar ve kasa güven vermedi.
Aksesuar olarak şunlara bakabilirsiniz.Toplama da olur fakat fiyat fazla artsın istemiyorum bana fark etmiyor. Bilgisayar toplamayı biliyorum fakat uğraşmak istemiyordum daha kaliteli bir sistem olursa neden olmasin
Bu daha mı iyidirAksesuar olarak şunlara bakabilirsiniz.
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kasayı da attıklarınızdan Vento yapabilirsiniz.Lenovo Legion M300S GY51H47350 RGB Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion M300S GY51H47350 RGB Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion M300S GY51H47350 RGB Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 479,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Benim attığımı çevremde kullanan var ve memnun olduğu için onu önerdim. Sizin attığınızın da yorumları iyi ama kullanmadığım veya çevremde kullanan olmadığı için kesin bir şey söyleyemem siz bilirsiniz.
Onerileriz için teşekkür ederimBenim attığımı çevremde kullanan var ve memnun olduğu için onu önerdim. Sizin attığınızın da yorumları iyi ama kullanmadığım veya çevremde kullanan olmadığı için kesin bir şey söyleyemem siz bilirsiniz.
Rica ederim attığım sistem ile bütçeye göre mouse u ss prim da alabilirsiniz.Onerileriz için teşekkür ederim
Hocam benimde 55k yapıyor sizin onerilerle ince hesaptan bari tek bir yerde olsun garanti diye oradan alacağım teşekkürlerBenim attığımı çevremde kullanan var ve memnun olduğu için onu önerdim. Sizin attığınızın da yorumları iyi ama kullanmadığım veya çevremde kullanan olmadığı için kesin bir şey söyleyemem siz bilirsiniz.
Eğer toplama isterseniz de attığım aksesuarlarla birlikte şöyle yapabilirsiniz.
Sapphire RX 7800 XT PULSE 11330-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 7800 XT PULSE 11330-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 7800 XT PULSE 11330-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 18.991,45 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Bu şekilde aksesuarlarla 53k yapıyor.Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Rica ederim hocam ama benim attığım sistemde ram, kasa, psu, anakart daha iyidir. Yine sizin tercihiniz tabi ki.Hocam benimde 55k yapıyor sizin onerilerle ince hesaptan bari tek bir yerde olsun garanti diye oradan alacağım teşekkürler