RX 7800 XT sistem alınır mı?

hayip

Femtopat
Daha fazla  

Değişiklikler;
-Ryzen 7 7700.
-ASUS B650M-R
-Patriot Viper Venom 32 GB(16x2) 6600MHz.
-Kingston NV3 snv3s 1TB 6000/4000 MB/s gen 4
-Frisby FC-9540G 750W 80+ Bronze.
-Gamepower Skadi V2 240 ARGB 240mm sıvı işlemci soğutucusu.
-Gigabyte Radeon RX 7800XT.
Toplamda 48.725, 73 TL tutuyor sizce nasıl alınır mı?
Bütçem tam olarak 48k.

Değişiklikler;
-Ryzen 7 7700.
-ASUS B650M-R
-Patriot Viper Venom 32 GB(16x2) 6600MHz.
-Kingston NV3 snv3s 1TB 6000/4000 MB/s gen 4
-Frisby FC-9540G 750W 80+ Bronze.
-Gamepower Skadi V2 240 ARGB 240mm sıvı işlemci soğutucusu.
-Gigabyte Radeon RX 7800XT.
Toplamda 48.725, 73 TL tutuyor sizce nasıl alınır mı?
Bütçem tam olarak 48k.

Fena durmuyor ama işlemci soğutucu olarak Gamepower tercih etmezdim doğrusu.

Peki önerin var mı işlemci soğutucusu icin.

Kule tipi soğutucu da olabilir seçeneklerde BitFenix adında bir markada var kule tipi olan nasıl sence.

Eğer ki 240'lık sıvı soğutmayı sen eklediysen iptal et sistemin üstünde gelen soğutucuyu al baktım da hiçbiri alınabilir değil o soğutucuların.

Eğer ki 240'lık sıvı soğutmayı sen eklediysen iptal et sistemin üstünde gelen soğutucuyu al baktım da hiçbiri alınabilir değil o soğutucuların.

Peki öyle yapacağım ayrıca sistemin üstünde gelen soğutucu da Gamepower acaba ince hesabı arayıp soğutucu gondermeseler olur mu en azından o paraya daha iyi bulurum.

Peki öyle yapacağım ayrıca sistemin üstünde gelen soğutucu da Gamepower acaba ince hesabı arayıp soğutucu gondermeseler olur mu en azından o paraya daha iyi bulurum.

Eğer ki kabul edeceklerse son derece mantıklı olur ve her ne kadar güzel dursa da Gamepower olan kasayı Vento yaparsanız daha güzel olur güç kaynağı olarak da Vento kasada bulunan PSU daha iyi o sisteme Gamepower PSU'ya emanet etmezdim.

Eğer ki kabul edeceklerse son derece mantıklı olur ve her ne kadar güzel dursa da Gamepower olan kasayı Vento yaparsanız daha güzel olur güç kaynağı olarak da Vento kasada bulunan PSU daha iyi o sisteme Gamepower PSU'ya emanet etmezdim.

Kasa Gamepower değil Frisby diye bir markaydı ama Vento seçerim sıkıntı yok yardımın için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı