RX 7800 XT sistem değerleri normal mi?

Redoness

Hectopat
Daha fazla  
Elden Ring'de aldığım değerler normal mi? GPU ve CPU kullanımı düşük gibi geldi bana.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX 7800 XT.
Ryzen 5 7600.

Hocam değerler inanılmaz oynak sebebi oyun ise problem olacağını sanmam, ama muhtemelen tek problem ekran kartınızın 82 derecelere çıkması olduğunu düşünüyorum.

İşlemci demek istediniz galiba. Sistemi yeni aldım stok soğutucu kullanıyorum şu anda yakında kule tipi soğutucu alacağım.

Hocam değerler inanılmaz oynak sebebi oyun ise problem olacağını sanmam, ama muhtemelen tek problem ekran kartınızın 82 derecelere çıkması olduğunu düşünüyorum.
İşlemci çıkmış o değerlere. Ama yine de yüksek denebilir işlemci için.

FPS limitini kaldırmışsınız sanırım. O mod da optimizasyon olarak sıkıntı çıkarıyor olabilir. İlk kez gördüm bu kadar hızlı değişken değerleri. Hatta dedim acaba 2x hızında mı video diye.

Sistemde bir sıkıntı olmadığını anlamak için test gibi bir şey yapabileceğim bir uygulama var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…