RX 7800 XT sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
50.000₺
A
Ayrıca gene kaliteli parçalar ile 7900XT alırım ama sitelerin toplama sistemleri her istediğim parçayı bulundurmuyor buda bir miktar fiyat pahalılığına neden oluyor yoksa arkadaş benim gibi tek tek montaj yapabilecek olsa aynı bütçeye 7900XT sıkıştırırım.

7800xt düşük bütçeli işlemcilere göre çok yüksek bir ekran kartı. 7500f al darboğaz olur ama küçük olur hissetmezsin şeklinde öneriler aldım ama içim rahat etmedi 7800x3d gibi bir işlemci almak sanırım en doğrusu. Ekran kartına göre sistem toplayacaksak diğer parçalarında maliyetli olması normal oluyor. Eğer maliyetten kısmak istiyorsam parçaları değil ekran kartını düşürmem lazım ama 7800 xt performans konusunda çok gözüme batıyor. Oyunlarda sürekli 1080p 60fps yayın açmayı düşünüyorum bunu daha düşük bütçeli kartlarla da yapabilirim battlefield 2042 oynayacağım ve gta 6 gibi bir oyun çıktığında da performans konusunda sarılmak istemiyorum. Şu an uzun dönem askerlik yapıyorum ve tezkereyi almama 5 ay kaldı sistemi de 5 ay sonra toplamayı düşünüyorum. Sizce yeni gelebilecek parçalar için 5 ay daha beklemek mi daha mantıklı yoksa erkenden toplamak mı?

Gerek yok attığım şekilde alın geçin.

Gamebooster önermedim bi yorumları oku. Frisby Psu önerip'de gamebooster'a laf atma Gamebooster bile frisby'e fark atar.
Ben konuda ilk atilan sisteme dedim zaten. Ayrica dedim 4070s secip parcalari daha kaliteli yapabilirsiniz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…