Çözüldü RX 7800 XT sistemde AFMF 2 çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Şenol YILDIRIM

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Kısa süre önce AMD ekran kartına geçtim, AFMF 2'nin çalışması için gereken her şeyi yapıyorum. V-Sync Kapalı, tam ekran ve herhangi bir FPS sınırlayıcı aktif değil ancak hiçbir oyunda AFMF 2 FPS artırmıyor. Kapalı da olsa açıkta olsa aldığım FPS aynı 🥺 sürücü ekranda göründüğü gibi güncel, eksik bir şey mi yapıyorum acaba?

1740400252243.png

Çözüm
Radeon metricten bakmadığın sürece FPS'in artmaz. FG teknolojisi fake frame olduğu için gerçek FPS'in asla artmaz.

Ben oyun içi ALT+R yaparak değil de masaüstüne dönerek bakıyordum, meğerse hiçbir oyunda aktif olmuyor program, tam ekran ve vsync kapalı kullandığım halde uyumsuzluk gösteriyor. Oynadığım bütün oyunlarda durum böyle. BIOS update gibi çözümler gördüm onu da nasıl yaparım bilmiyorum. Sorun esasen afmf 2'nin aktif olamaması ileymiş meğerse :(

Güncelleme: Monitörü 120hz'den 240'a çekince düzeldi.
Radeon metricten bakmadığın sürece FPS'in artmaz. FG teknolojisi fake frame olduğu için gerçek FPS'in asla artmaz.

Ben oyun içi ALT+R yaparak değil de masaüstüne dönerek bakıyordum, meğerse hiçbir oyunda aktif olmuyor program, tam ekran ve vsync kapalı kullandığım halde uyumsuzluk gösteriyor. Oynadığım bütün oyunlarda durum böyle. BIOS update gibi çözümler gördüm onu da nasıl yaparım bilmiyorum. Sorun esasen afmf 2'nin aktif olamaması ileymiş meğerse :(

Güncelleme: Monitörü 120hz'den 240'a çekince düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı