RX 7800 XT sistemde CS:GO oynarken cızırtı sesi geliyor

Kutmoon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Yeni kasa aldım ve bugün kurdum direkt bir oyuna girdim CS:GO'ya ve kasadan ses geliyor cızırtı gibi. Drive linki olarak ekledim dinleyiniz. CS:GO'da sıcaklık değerleri ekran kartı 55 derece işlemci 45 dereceydi. Ancak kasadan gelen bu ses rahatsız etti sanki bir plak veya CD çiziliyormuş gibi bir şeyler zarar görüyormuş gibi. Bir de oyunda değilken bu ses çıkmıyor tarayıcıda gezinirken falan ancak oyuna girince bu ses çıkıyor. O yüzden sormak istedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ses 062.m4a kasam da budur: THE-VOK III / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS Radeon RX 7800 XT DUAL OC Edition 16GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam coilwhine sesi peki tam olarak kulağınızı koyduğunuzda ekran kartından mı geliyor? eminsiniz değil mi? Bir süre sonra sesi duymayacaksınız bile kulağınız alışacak. Cs dışında bir oyun oynuyorsanız sesi duymak istemiyorsanız VSYNC açın.

Hocam sesin tam olarak nereden geldiğini ayırt edemiyorum kasanın bir tek üstü ve arkası delikli ve ses oralardan geliyor. Umarım ekran kartındandır gelen ses yoksa kötü olacak galiba.

Sorun %100 coil whine.

Hocam umarım öyledir bir rahatlayamadım bir sorun olursa da en kötü servise yollacağım yeni aldım daha.

Kulağınızı yaklaştırın hocam. Ekran kartından ses geliyorsa coil whinedir? PSU'dan gelmemesi önemli.

Coil whine zararsızdır.

Hocam CS:GO'da Max FPS'i 70'e alınca ses kesiliyor neredeyse aşırı azalıyor geri 500'e yükseltince Max FPS'i ses bir anda artıyor. FPS'i 70e çekince neredeyse ses hiç yok 500ken o ses var. Bu sesin PSU'dan kaynaklı olma durumu var mı acaba?

Son düzenleme:
Olabilir. Ama ekran kartından kaynaklı gibi diyemem %85 ekran kartından geliyor ses. Çok dert etmeye gerek yok. Daha önce psudan gelen coilwhine sesini deneyimlemedim. Sakin kalın bir şey yok rahatlıkla Global olabilirsiniz.

Olabilir. Ama ekran kartından kaynaklı gibi diyemem %85 ekran kartından geliyor ses. Çok dert etmeye gerek yok. Daha önce PSU'dan gelen coilwhine sesini deneyimlemedim. Sakin kalın bir şey yok rahatlıkla global olabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için umarım sorun çıkarmaz. İyi geceler dilerim.

Coil whine o hocam. Zararı yok rahat olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…