ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.306 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #11 MelihDogan dedi: Evet harbiden iyi değilmişim başka siteden bakınca orada farklı yazıyormuş Ama sen bana bir takmışsın sanırım geçen sistem önerisinde cevap veremediğin için biraz sinirlenmişsin Genişletmek için tıkla... Ben sana takmadım, hatırlamıyorum ama içmiş gibi konuşuyordun .
MelihDogan dedi: Evet harbiden iyi değilmişim başka siteden bakınca orada farklı yazıyormuş Ama sen bana bir takmışsın sanırım geçen sistem önerisinde cevap veremediğin için biraz sinirlenmişsin Genişletmek için tıkla... Ben sana takmadım, hatırlamıyorum ama içmiş gibi konuşuyordun .
Eray Aslan Yoctopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #12 miçobaba dedi: Hocam maksimum bütçe belirtmen lazım. Genişletmek için tıkla... Bütçe 15 Bin Altı ubiiyy dedi: Hocam fiyat performans olursa iyi olur diye bir bütçe yok. Genişletmek için tıkla... Bütçe 15 Bin Altı
miçobaba dedi: Hocam maksimum bütçe belirtmen lazım. Genişletmek için tıkla... Bütçe 15 Bin Altı ubiiyy dedi: Hocam fiyat performans olursa iyi olur diye bir bütçe yok. Genişletmek için tıkla... Bütçe 15 Bin Altı
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.578 Makaleler 3 Çözümler 32 17 Nisan 2025 #13 Eray Aslan dedi: Bütçe 15 bin altı. Bütçe 15 bin altı. Genişletmek için tıkla... Samsung Odyssey G65B.
Eray Aslan dedi: Bütçe 15 bin altı. Bütçe 15 bin altı. Genişletmek için tıkla... Samsung Odyssey G65B.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.306 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #14 Eray Aslan dedi: Bütçe 15 Bin Altı Bütçe 15 Bin Altı Genişletmek için tıkla... Kriterlerini okumadım yalan yok, ama Samsung Odyssey G65B bakabilirsin.
Eray Aslan dedi: Bütçe 15 Bin Altı Bütçe 15 Bin Altı Genişletmek için tıkla... Kriterlerini okumadım yalan yok, ama Samsung Odyssey G65B bakabilirsin.
Eray Aslan Yoctopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #15 MelihDogan dedi: Anladım 2K çözünürlüklü Fast IPS düşük gecikmeli, yüksek Hzli, FreeSync'li, sRGB renk gamutu yüksek istiyorsun. Peki bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 15 bin ve altı
MelihDogan dedi: Anladım 2K çözünürlüklü Fast IPS düşük gecikmeli, yüksek Hzli, FreeSync'li, sRGB renk gamutu yüksek istiyorsun. Peki bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 15 bin ve altı
MelihDogan Kilopat Katılım 10 Eylül 2019 Mesajlar 325 Çözümler 3 17 Nisan 2025 #16 ubiiyy dedi: Ben sana takmadım, hatırlamıyorum ama içmiş gibi konuşuyordun . Genişletmek için tıkla... İnsanlık hali hata yapılabilir başka bir siteden baktığım için farklı fiyatdan gördüm. Tabii canım kesin hatırlamıyorsundur
ubiiyy dedi: Ben sana takmadım, hatırlamıyorum ama içmiş gibi konuşuyordun . Genişletmek için tıkla... İnsanlık hali hata yapılabilir başka bir siteden baktığım için farklı fiyatdan gördüm. Tabii canım kesin hatırlamıyorsundur
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.306 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #17 MelihDogan dedi: İnsanlık hali hata yapılabilir başka bir siteden baktığım için farklı fiyatdan gördüm. Tabii canım kesin hatırlamıyorsundur Genişletmek için tıkla... Emin ol öncesi olmasa böyle konuşmazdım .
MelihDogan dedi: İnsanlık hali hata yapılabilir başka bir siteden baktığım için farklı fiyatdan gördüm. Tabii canım kesin hatırlamıyorsundur Genişletmek için tıkla... Emin ol öncesi olmasa böyle konuşmazdım .
MelihDogan Kilopat Katılım 10 Eylül 2019 Mesajlar 325 Çözümler 3 17 Nisan 2025 #18 ubiiyy dedi: Emin ol öncesi olmasa böyle konuşmazdım . Genişletmek için tıkla... Neyse sıkıntı yok kafana göre takıl bakalım. Ama ben sana kin tutmuyorum haberin olsun.
ubiiyy dedi: Emin ol öncesi olmasa böyle konuşmazdım . Genişletmek için tıkla... Neyse sıkıntı yok kafana göre takıl bakalım. Ama ben sana kin tutmuyorum haberin olsun.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.306 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #19 MelihDogan dedi: Neyse sıkıntı yok kafana göre takıl bakalım. Ama ben sana kin tutmuyorum haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Evet biraz göz gezdirdim, hatırladım şimdi seni. B580 varken 4060 önerip üstüne VRAM'i sonradan ekletir diyordun birine .
MelihDogan dedi: Neyse sıkıntı yok kafana göre takıl bakalım. Ama ben sana kin tutmuyorum haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Evet biraz göz gezdirdim, hatırladım şimdi seni. B580 varken 4060 önerip üstüne VRAM'i sonradan ekletir diyordun birine .
Eray Aslan Yoctopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #20 MelihDogan dedi: Anladım 2K çözünürlüklü Fast IPS düşük gecikmeli, yüksek hzli, FreeSync'li, sRGB renk gamutu yüksek istiyorsun. Peki bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 15 bin ve altı hocam.
MelihDogan dedi: Anladım 2K çözünürlüklü Fast IPS düşük gecikmeli, yüksek hzli, FreeSync'li, sRGB renk gamutu yüksek istiyorsun. Peki bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 15 bin ve altı hocam.