RX 7800 XT ve R5 7600 sistem alınır mı?

Bazı oyunlarda 16 GB yetmemeye başladı. 4 ısı borulu hava soğutucu seçip 2x16 RAM seçerseniz daha iyi olur bence.

Monitör olarak R27QE alırsınız 7.5k ya.

Hocam şimdi bütçeden dolayı her 1000TL benim için önemli o yüzden şimdi 16 GB olarak alsam 2-3 ay sonra falan 32 yapabilirim dediğim gibi 30 kdan 43K ya çıktım sınırları zorladım dediğim şekilde uygun mudur sizce?

Yavaştan yetmemeye başladı 1-2 yıla hiç yetmez almışken 32 alın.

O halde bütçeden dolayı şimdilik 16 GB olarak alacağım 2 ay sonra falan 32 GB'ye yükseltirim ancak.

Hocam şimdi bütçeden dolayı her 1000TL benim için önemli o yüzden şimdi 16 GB olarak alsam 2-3 ay sonra falan 32 yapabilirim dediğim gibi 30 kdan 43K ya çıktım sınırları zorladım dediğim şekilde uygun mudur sizce?
SSD yi 1tb düşük hızlı seçip ram 2x16 yapın ssd için 2 slot var ama ramde 4 slot yok aldığınız ramler çöpe gidecek. Diğer türlü güzel bir ssd yi 3k ya alıp takarsınız hem 2tb olmuş olur sisteminiz 2x16 alacağınız ram 4k fiyatta en ucuz

Bazı oyunlarda 16 GB yetmemeye başladı. 4 ısı borulu hava soğutucu seçip 2x16 RAM seçerseniz daha iyi olur bence.

Monitör olarak R27QE alırsınız 7.5k ya.

R27QE alacağım zaten bayağı iyi.

Hava soğutucu markası endorfy ne kadar iyi çözemedim Thermalright endorfyden daha içime sindi ama o da sıvı soğutucu 2x16 GB RAM'i ileride yapabilirim 2 ay sonra falan ancak bütceden dolayı hocam.

Bende aynı sistem gibi topluyorum ama ayrı ayrı alıyorum hem taksit oluyor hemde bazı parçalar daha iyi oluyor.

SSD'yi 1TB düşük hızlı seçip RAM 2x16 yapın SSD için 2 slot var ama RAM'de 4 slot yok aldığınız RAM'ler çöpe gidecek. Diğer türlü güzel bir SSD'yi 3K ya alıp takarsınız hem 2TB olmuş olur sisteminiz 2x16 alacağınız RAM 4K fiyatta en ucuz.

O anlamda demedim hocam şu an 2x8 GB alacağım 2 ay sonra 2x16 GB alacağım o 8 GB'leri satarım SSD olarak da 1TB yüksek hızlı olsun istiyorum zamanla yükseltirim zaten biraz böyle zaman geçti mi ekran kartını 9070XT ve islemciyi falan yükseltme planım var.

Bende aynı sistem gibi topluyorum ama ayrı ayrı alıyorum hem taksit oluyor hem de bazı parçalar daha iyi oluyor.

Ne güzel hocam benim ayrı ayrı toplama gibi durumum yok o yüzden hazır bakıyorum.

SSD'yi 1TB düşük hızlı seçip RAM 2x16 yapın SSD için 2 slot var ama RAM'de 4 slot yok aldığınız RAM'ler çöpe gidecek. Diğer türlü güzel bir SSD'yi 3K ya alıp takarsınız hem 2TB olmuş olur sisteminiz 2x16 alacağınız RAM 4K fiyatta en ucuz.

Hocam dediginizi yaptim 2x16 GB RAM, 1 TB SSD hizli olandan yaptim biraz butceyi cikardim olur mu sizce?

Son düzenleme:
O anlamda demedim hocam şu an 2x8 GB alacağım 2 ay sonra 2x16 GB alacağım o 8 GB'leri satarım SSD olarak da 1TB yüksek hızlı olsun istiyorum zamanla yükseltirim zaten biraz böyle zaman geçti mi ekran kartını 9070XT ve islemciyi falan yükseltme planım var.

Ne güzel hocam benim ayrı ayrı toplama gibi durumum yok o yüzden hazır bakıyorum.

Hocam dediginizi yaptim 2x16 GB RAM, 1 TB SSD hizli olandan yaptim biraz butceyi cikardim olur mu sizce?
Daha iyi olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı