RX 7800 XT ve Ryzen 5 7500F sistem alınır mı?

Orası öyle ama bütçesini zorladığı için 4070 Ti'dan vazgeçti.
RX 7800 XT modeli de çok iyi model zaten, hayırlı olsun demek düşer bize.
Aramızda 5 er tl toplayıp destek atsak alınır aslında ama bir yıl kadar sürer herhalde. Umarım güle güle kullanır hangi sistemi alırsa alsın.

Aramızda 5 er tl toplayıp destek atsak alınır aslında ama bir yıl kadar sürer herhalde. Umarım güle güle kullanır hangi sistemi alırsa alsın.
Eyvallah.

Hocam bu testlerde DLSS veya FSR açmıyorlar kartların hakkı verilmemiş ve yanlış değerlendirilmiş oluyor.
Fsr Dlss kartin gucunu mu gosteriyor? Sadece yazilim hilesi. Fsr ve Dlss siz saf kart gucunu goruyoruz. Yani dogru inceleme. Gidip dlss acip amd de fsr acmadan inceleme yapilan incelemer yanlis asil

FSR DLSS kartin gucunu mu gosteriyor? Sadece yazilim hilesi. FSR ve DLSS'siz saf kart gucunu goruyoruz. Yani dogru inceleme. Gidip DLSS acip AMD de FSR acmadan inceleme yapilan incelemer yanlış asil

Katılmıyorum süs diye mi koyuyorlar o teklonojileri? Varsa kullanılsın ve öyle karşılaştırılsın.

Çok sağlam sistem olduğunu düşünüyorum. AMD ekran kartını kötüleyenler olmuş biraz. 7800 XT'den konuşuyoruz. Fiyatına göre daha ne olması gerekiyor anlamadım. Bence AMD almak ileriye yatırım gibi bir şey olacak. Çok hızlı gelişen bir firma. İleride neler yapar hiç belli olmaz. Bende de 4060 TI var ileride değiştirip AMD'e geçebilirim bile yani.

Katılmıyorum süs diye mi koyuyorlar o teklonojileri? Varsa kullanılsın ve öyle karşılaştırılsın.
Dostum zaten açık kapalı şekilde karşılaştırılıyor. Sen benim dediğimi anlayamamışsın sanırım. Eğer bir incelemede ikisi de kapalı karşılaştırılıyorsa bunda hata nedir? Evet yazılıma göre fps farkları çıkar ama kartın zaten kas gücünü görmüş olursun.

Ben senin dediğini anladım. Oyun bu yazılımları destekliyorsa kas gücünün bir önemi yok. Kas gücü bunu desteklemeyen oyunlarda önemli.

Aynı fiyata RTX 4070 ve 13400f li ama DDR4 hazır sistem almıştım birkaç ay önce fiyat iyi sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…