RX 7800 XT vs RTX 4070

AMD'nin sorunu 7000 serisinde çok azaldı ve şu an ben 7000 serisi ekran kartı kullanıyorum ve hiç hata almadım.

Hocam modeliniz tam olarak ne ve Valorant'ta nasıl FPS'ler alıyorsunuz ayrıca NVIDIA refleks çok fark yaratır mı?

İkisi arasında 4070, arada fark yok. AMD'nin reflex teknolojisi ilk çıktığında oyunda dll değiştirip kullananları steam'den yasaklatmıştı. Acilen almanız gerekmiyorsa 5000 serisini beklemenizi öneririm, DLSS 4 ile neler gelecek acaba.

Hocam modeliniz tam olarak ne ve Valorant'ta nasıl FPS'ler alıyorsunuz ayrıca NVIDIA refleks çok fark yaratır mı?

Ben 7700XT kullanıyorum Valorant'ta AMD ayarlarında 700 FPS gosteriyor oyun içinde ortalama 500 FPS falan alıyor ekran kartı sıcaklığı ise maksimum 60 dereceyi goruyor.
Sıvı soğutma yok

Ben 7700XT kullanıyorum Valorant'ta AMD ayarlarında 700 FPS gosteriyor oyun içinde ortalama 500 FPS falan alıyor ekran kartı sıcaklığı ise maksimum 60 dereceyi goruyor.
Sıvı soğutma yok.

Vay be. Hocam kullandığınız işlemci ne? Ona göre 7800 XT ya da 7900 GRE alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…