RX 7800 XT vs RX 7700 XT

sheriffaly

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba millet. Ben ekran kartı almak istiyorum. İşlemcim 5800X. Valorant, Fortnite gibi oyunlar oynuyorum. Sürekli donmasından, drop yemesinden şikayetçi olduğum için böyle bir satın alıma kalkıştım. Hangisini alırsam daha iyi bir performans sunar bana?

Şu anki GPU'nuz nedir? RX7800XT'ye kadar çıkabiliyorsanız tabikide o fakat o bütçeye daha güncel 9060XT var. Tabii sizin oynadığınız oyunlar daha çok saf güç istediğinden RX7800XT daha mantıklı olur ama güncellik ve yazılımsal olarak 9060XT'de bakılabilir.

Şu anki GPU'nuz nedir? RX 7800 XT'ye kadar çıkabiliyorsanız tabii ki de o fakat o bütçeye daha güncel 9060XT var. Tabii sizin oynadığınız oyunlar daha çok saf güç istediğinden RX 7800 XT daha mantıklı olur ama güncellik ve yazılımsal olarak 9060XT'de bakılabilir.

RX6600 var ve çok fazla FPS düşmesi oluyor ve olmasa da yırtılma çok oluyor.

7800 XT tabii ki de. Ama 9060 XT modellerine de bakmanızı öneririm. Daha yeni.

Darboğaz olmasından korkuyorum gerçekten bıkkınlık geldi çünkü şu lanet olası Fortnite oyununu akıcı bir şekilde oynamak istiyorum betadan beri oynuyorum ve hala düzgün şekilde oynayamadım.

Kaç hz monitörünüz var? Ona göre yardımcı olabilirim.
180

Darboğaz olmasından korkuyorum gerçekten bıkkınlık geldi çünkü şu lanet olası Fortnite oyununu akıcı bir şekilde oynamak istiyorum betadan beri oynuyorum ve hala düzgün şekilde oynayamadım.

180
O oyunlarda 9060 XT ile her türlü 180 fps'i geçersin. FSR 4 destekli, bir kaç ay önce çıkmış ekran kartını almak daha mantıklı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı