RX 7800XT 2025'te alınır mı?

EfeMuratKsg

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Gigabyte RX 7800XT 16 GB sizce alınır mı? Geleceğe yönelik olması için bu kartı seçtim ve AMD'nin driver sorunu halen devam ediyor mu, AMD'nin geleceği iyi mi olur yoksa kötü mü fikrinizi öğrenmek isterim.

Geleceği bilemem ama mevcut fiyata göre alınır.
Clock hızları 7900xtx'den geri kalmıyor ancak shader, texture ve RT çekirdekleri 7900xtx'in yarısı.
Fiyatı ve VRAM'i de öyle.

Alınır AMD'nin driver sorunları %95 çözüldü yeni modeller ile gelişti ve gelişmeye devam eder.

Arkadaşlar Gigabyte RX 7800XT 16 GB sizce alınır mı? Geleceğe yönelik olması için bu kartı seçtim ve AMD'nin driver sorunu halen devam ediyor mu, AMD'nin geleceği iyi mi olur yoksa kötü mü fikrinizi öğrenmek isterim.
Alınır aslında, 1.5 sene 7800 XT kullandım ve gayet memnundum. Driver sorunu da 7000 serisiyle çok azaldı. Ama yani geleceğe yönelik olması açısından AMD'nin 9000 serisini bekleyin derim. RT her geçen gün oyunlarda daha fazla önemli olmaya başladı, 9000 serisinin de daha iyi RT performansı sağlayacağı söylenildi. Onun dışında FSR 4; 9000 serisiyle optimize çalışacak ve bir gün AMD, NVIDIA'ya karşılık bir ML-FG çıkardığında o da ilk 9000 serisine gelecek büyük ihtimalle. Yani kısacası RDNA 4, daha iyi AI ve RT performansı sunacağı için 7000 serisine kıyasla geleceğe daha fazla yönelik. 9000 serisini beklemek isteyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı