RX 7800XT alınır mı?

GhouL

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,
Yakın zamanda 2K oyun ve yazılım için bir sistem topladım. Ekran kartım eksikti onu sonradan sipariş veririm diye ertelemiştim. Öncelikle çok Ultra ayar ve RTX manyağı değilim. RTX 5070 ile RX 7800 XT arasında kaldım. Fakat aralarındaki fiyat farkından dolayı RX 7800 XT göz kırpıyor. Sadece Hepsiburada'dan sipariş verebileceğimi belirteyim. Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming modeli bin TL kuponla beraber 22 bin TL'ye geliyor. RTX 5070 içinde en düşük 29500 bin TL olarak gördüm. FSR 4 desteği 7000 serisine gelecek mi? RTX zorunlu oyunlarda bu kart beni üzer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX zorunlu oyun mu var bilmiyorum ama şu an 2K'da üzmeyecek bir kart 7800 XT. Aktif olarak kullanmaktayım. Sıfır alacaksanız 22.000₺ bütçede tercih edilebilir. İkinci elde 7900 XT de görüyorum bu fiyat bandında.

RX 7800 XT kullanıyorum 2K tüm ayarlar Max'ta gayet güzel FPS değerleri alıyorum.

FSR 4 sadece 9xxx serisinde var, 7800 XT çok sağlam kart saf güç olarak gayet alınır.

Bende fiyat farkından dolayı RTX 5070 ve RX 7800 XT arasında kaldım. Güncel oyunlar birçoğu artık zorunlu RTX açık halde geliyor bu da AMD grafik kartlarında kötü performans etki ediyor RX 7800 XT bir şekilde Frame Generation falan kurtarılır ancak benim gibi RX6700 kullanan kullanıcılar ne yapsın.

RTX 5070 en ucuz innox3D modeli vardı o da en son 27k fiyatı etiketi sahipti, bu son bahar veya yıl sonu bir tane kart alacağım hem daha güncel hem de yazılım konusunda daha iyi olduğu için RTX 5070 düşünüyorum ancak fiyatı çok pahalı.

Bütçe artırılırsa RTX 5070 almak daha mantıklı diğer türlü RX 7800 XT üzeceğini düşünmüyorum.

Benim de bütçem çıkmazsa çok zorlanırsam RX 7800 XT alırım gittiği yere kadar kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…