RX 7800XT hazır sistem tavsiyesi

WINSTLEY

Femtopat
Daha fazla  
Hazır sistemlere bakıyorum. DDR5 sisteme geçmeyi düşünüyorum. NVIDIA ekran kartlarında düzgün modellerde ve parça kalitesi yüksek olan modellerde fiyatlar çok yüksek. Neredeyse bütün sitelere baktım bulabildiğim en düzgün 2 tane sistem var hangisini alsam kararsız kaldım.

Hazır sistemlere bakıyorum. DDR5 sisteme geçmeyi düşünüyorum. NVIDIA ekran kartlarında düzgün modellerde ve parça kalitesi yüksek olan modellerde fiyatlar çok yüksek. Neredeyse bütün sitelere baktım bulabildiğim en düzgün 2 tane sistem var hangisini alsam kararsız kaldım.

Hocam 2. attığınızda soğutucu yok galiba site bozuldu bende ama göremedim gibi.

Üstteki sistem bence iyi. Sadece 7800 XT'yi tek başına almaya kalksan en ucuzu 19.000₺

O şekilde alınabilir ama daha iyi sistem önerisi gelirse değerlendirilebilir.

Bu şekilde yaptım ben ama bütün sitelere baktım daha iyisi geleceğini sanmıyorum kasım kampanyaları da bitti. Beklesem mi emin olamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    54 KB · Görüntüleme: 244
Bu şekilde yaptım ben ama bütün sitelere baktım daha iyisi geleceğini sanmıyorum kasım kampanyaları da bitti. Beklesem mi emin olamadım.

37k ile daha iyi sistem bulabilir misiniz ben de emin değilim.İçinize siniyorsa alabilirsiniz.Özelleştirmelerle ben bir sıkıntı göremiyorum.

37k ile daha iyi sistem bulabilir misiniz ben de emin değilim. İçinize siniyorsa alabilirsiniz. Özelleştirmelerle ben bir sıkıntı göremiyorum.

Ya vallahi en son 800 TL farkla 240'lık sıvı soğutmayı görünce onu da koydum son hali bu şekilde oldu.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    52,7 KB · Görüntüleme: 195

Technopat Haberler

Geri
Yukarı