Şu an kullanmış olduğum ViewSonic VX2719 monitör de darboğaz yaşıyorum. Parçalarımda herhangi bir sıkıntı yok. Sorunun kaynağı monitör de olduğunu düşünüyorum. Hazır baktığım var bir tane.
Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan 170Hz* yenileme hızına sahip 27 inç WQHD (2560 x 1440) IPS oyuncu monitörüdür.
Şu an kullanmış olduğum ViewSonic VX2719 monitör de darboğaz yaşıyorum. Parçalarımda herhangi bir sıkıntı yok. Sorunun kaynağı monitör de olduğunu düşünüyorum. Hazır baktığım var bir tane.
Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan 170Hz* yenileme hızına sahip 27 inç WQHD (2560 x 1440) IPS oyuncu monitörüdür.
İşte sevdigim kartlardan biri 6700xt min dayısı ama dedesini yani 6900xt daha çok seviyorum
Onerime gelince aradığın bir marka var mı ona göre aticam knka
İşte sevdigim kartlardan biri 6700XTmin dayısı ama dedesini yani 6900 XT daha çok seviyorum
Onerime gelince aradığın bir marka var mı ona göre atacağım kanka.
Hocam herhangi bir marka takıntım yok ama daha iyi bir senkronizasyon sağlayacaksa anakartım ve ekran kartım ASUS bir şey fark eder mi bilmiyorum.
Tek istediğim ekran kartımı en iyi verimlilikde kullanmak şu an kullandığım monitör de fena darboğaz yaşıyorum.