Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #11 Ruter dedi: Onu yaptım öğrenci gözüküyorum şu an ama monitör indirime girmedi hala aynı fiyat. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam kampanya bitmemişse olması lazım.
Ruter dedi: Onu yaptım öğrenci gözüküyorum şu an ama monitör indirime girmedi hala aynı fiyat. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam kampanya bitmemişse olması lazım.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #12 Sythexz dedi: Bilmiyorum hocam kampanya bitmemişse olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bitmiş sanırım her ay yenileniyormuş. Monitörün kendi fiyatı da 16k olmuş almak imkansızlaştı iyice teşekkürler.
Sythexz dedi: Bilmiyorum hocam kampanya bitmemişse olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bitmiş sanırım her ay yenileniyormuş. Monitörün kendi fiyatı da 16k olmuş almak imkansızlaştı iyice teşekkürler.