RX 7800XT - R5 5600X sistemde Valorant düşük FPS veriyor

iplikcinedim

Decapat
Daha fazla  
RAM
2X8GB -
Ekran kartı
ASUS TUF RX 7800XT 16GB
Anakart
ASUS X570-F GAMING
İşlemci
RYZEN 5 5600X
Merhaba bir hafta önce ekran kartımı yenilemeye karar verdim. GTX 1650 vardı onun yerine RX 7800XT taktım. Performans ile ilgili optimizasyonları yaptım ancak bu test videolarındaki FPS'ler ile benim aldığım FPS'ler arasında dramatik farklar olduğunu fark ettim.

Biraz önce ise önceki ekran kartımla kıyaslama yapabilmek adına Valorant indirdim ve deneyimlemeye çalıştım. Daha iyi bir ekran kartım var ancak şu an çok kötü FPS droplar alıyorum bunu nasıl çözebilirim?

Umarım anlatabilmişimdir derdimi, şimdiden teşekkürler ilgi ve alakanız için.

Merhaba bir hafta önce ekran kartımı yenilemeye karar verdim. GTX 1650 vardı onun yerine RX 7800XT taktım. Performans ile ilgili optimizasyonları yaptım ancak bu test videolarındaki FPS'ler ile benim aldığım FPS'ler arasında dramatik farklar olduğunu fark ettim.

Biraz önce ise önceki ekran kartımla kıyaslama yapabilmek adına Valorant indirdim ve deneyimlemeye çalıştım. Daha iyi bir ekran kartım var ancak şu an çok kötü FPS droplar alıyorum bunu nasıl çözebilirim?

Umarım anlatabilmişimdir derdimi, şimdiden teşekkürler ilgi ve alakanız için.

MSI CPU ve GPU kullanım değerlerinizi atar mısınız darboğaz olabilir o işlemci o ekran kartını ucu ucuna besliyor çünkü. Çözünürlüğü 2K alın ya da V-Sync açmayı deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı