Hocam oyun oynarken sıcaklıklara her an bakmadım ama 90 görüyordu bazen.Yani 95 falanda görmüş olabilir ileri saatlerde.O ekran kartı güç bağlantısının hatalı olmasına maalesef yapabilceğim bişey yok.O kablo yok çünkü.Eklenmiyor dediniz.Voltaj düşürme işleminide yapacak fırsatım olmadı.Şuan en kısa zamanda soğutucu alıp sorunun bir ihtimal çözülmesini bekliyorum.Olmadı diğer seçeneklere bakıcam.
@Marix hocam merhaba.Soğutucu bugun geldi taktım.Sıcaklıklar çok iyiydi.Ama yine kapandi.Sizin dediğiniz power işlemini mi yapayım?Ne önerirsiniz
@Marix hocam merhaba. Soğutucu bugün geldi taktım. Sıcaklıklar çok iyiydi. Ama yine kapandi. Sizin dediğiniz Power işlemini mi yapayım? Ne önerirsiniz?
Ekran kartını güç kaynağı besleyemiyor diyorsunuz ama bu bir hazır sistem.VOK-3 sistem.
Onlarca kişi aldı.Böyle bir sorunla karşılaşanı görmedim.Benim özelliğim ne?
Ekran kartını güç kaynağı besleyemiyor diyorsunuz ama bu bir hazır sistem. VOK-3 sistem.
Onlarca kişi aldı. Böyle bir sorunla karşılaşanı görmedim. Benim özelliğim ne?
Hocam kusura bakmayın.Ben anladım olayı.Bu hazır sistemi alan diğer insanlardan böyle bir şikayet gormedim.Sadece o garibime gitti.Sizin dediğinizi yapıcam zaten.
Hocam kusura bakmayın. Ben anladım olayı. Bu hazır sistemi alan diğer insanlardan böyle bir şikayet gormedim. Sadece o garibime gitti. Sizin dediğinizi yapacağım zaten.
Bir de bu limit düşürme işlemi FPS düşüşü yaşatır mı?