RX 7800XT sistem alınır mı?

Bütçe
36000

Qrzlembir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bütçem en fazla 36000 TL sistem önerisi bekliyorum kendi bulduğum sistem bu onun dışında aradıpım özellikler AMD sistem olması sisteme 650W yeterli mi?

Strong M.2-Pro 9cm Rainbow 2 bakır kule tipi işlemci soğutucu.
SSD-D 1TB blue SN580 PCI-Express 4.0
İşlemci-AMD Ryzen 5 7600xk.
Anakart-Gigabyte B650M S2H.
RAM-Corsair 16 GB Vengeance 5200MHz.
Ekran kartı-Gigabyte Radeon RX 7800 XT Gaming OC 16 GB.
Kasa-Power Boost PB-PS6832b 650W 80.
Sistem linki THUNDER-7800XT / AMD Ryzen 5 7600X / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

Birkaç saat önce bahsettiğin bu kasayı özelleştirip satın aldım. Kasayı 750W olan kasa, RAM'i de 2x16 Goodram seçtim. 40900 TL tuttu. 29 Aralıkta hazır olacakmış deneyimlerimi yazacağım.

Birkaç saat önce bahsettiğin bu kasayı özelleştirip satın aldım. Kasayı 750W olan kasa, RAM'i de 2x16 Goodram seçtim. 40900 TL tuttu. 29 Aralıkta hazır olacakmış deneyimlerimi yazacağım.

Hocam bende bu sistemi almayı düşünüyorum ama kasa kısmında 750W'lik göremedim? Ayrıca yolladıkları soğutucu iş yapar mı bilemiyorum.

Harici olarak bu sistemide düşünüyorum. 32 RAM, SSD ve kasa güncellemelriyle 39.400 gibi bir rakam yapıyor.

Airport şubesine gittim. Orada özelleştirmeleri çalışan arkadaşlar ile yaptık o şekilde FSP 750W PSU'lu bir kasa ile ( Vento VG20al ) özelleştirebildim.

Aynı sistemi de düşünüyordum, Gigabyte ekran kartı 3 fanlı olduğundan ve işlemci 7600X olduğundan tercihim thunder-7800XT'den yana oldu.

Airport şubesine gittim. Orada özelleştirmeleri çalışan arkadaşlar ile yaptık o şekilde FSP 750W PSU'lu bir kasa ile ( Vento VG20al ) özelleştirebildim.

Aynı sistemi de düşünüyordum, Gigabyte ekran kartı 3 fanlı olduğundan ve işlemci 7600X olduğundan tercihim thunder-7800XT'den yana oldu.
Anladım hocam , soğutucu işini ne yaptın peki ? 650W psu yeterli olmaz mı neden değiştirdiniz

Anladım hocam , soğutucu işini ne yaptın peki ? 650W psu yeterli olmaz mı neden değiştirdiniz
Ayrıca vento kasa direk 850w psu ya sahipmiş.
Beni aydınlatırsan sevinirim , bende airporta gidip alırım ama teslim tarihi neden o kadar uzak olmuş

Son düzenleme:
Hocam bende bu sistemi almayı düşünüyorum ama kasa kısmında 750W'lik göremedim? Ayrıca yolladıkları soğutucu iş yapar mı bilemiyorum.

Harici olarak bu sistemide düşünüyorum. 32 RAM, SSD ve kasa güncellemelriyle 39.400 gibi bir rakam yapıyor.

Sistem iyi hocam, keşke 6000 mhz cl30 ram seçeneği koysalarmış. Hazır sistemlerin de bu yönünü hiç sevmiyorum. Tam "heh işte aradığım özellikler!" diyorsun sonra bir şeyi ya eksik ya dandik oluyor :)

Anladım hocam, soğutucu işini ne yaptın peki? 650W PSU yeterli olmaz mı neden değiştirdiniz.

Ayrıca Vento kasa direk 850W PSU'ya sahipmiş.
Beni aydınlatırsan sevinirim, bende airporta gidip alırım ama teslim tarihi neden o kadar uzak olmuş.

Soğutucu için sistemdeki soğutucuyu yetersiz buldum bu yüzden 2.500e Game Booster'ın 360mm sıvı soğutucusunu aldım ekstra olarak. Airport şubesinde 850W olan kasa stokta yokmuş ne zaman geleceği de belli olmaz dediler o yüzden 750W olarak özelleştirdim. 650W yeterli olur dediler ama içime sinmedi tam olarak.

Çok yoğunluk olduğundan toplama işlemi uzun sürüyor eğer parçaları alır kendim topladım diyorsan direkt ödemeden sonra alıp çıkabiliyorsun. Normalde öyle yapacaktım ama çalışan arkadaş "biz toplarsak ve sıfır üründe bir problem yaşarsanız direkt değişim sağlıyoruz ama siz toplarsanız ve problem yaşarsanız servise göndermek zorundayız" dediğinden hiç bulaşmadım.

Reis soğutma iş yaparmı demişsin şuan için yeterli ama kesinlikle değiştirmen gerekiyor yaza doğru çok sıkıntı yaratır onun d
Ben aldım sistem elimde kasa 950W onun dışında kalan parçalar aynı

Soğutucu için sistemdeki soğutucuyu yetersiz buldum bu yüzden 2.500e Game Booster'ın 360mm sıvı soğutucusunu aldım ekstra olarak. Airport şubesinde 850W olan kasa stokta yokmuş ne zaman geleceği de belli olmaz dediler o yüzden 750W olarak özelleştirdim. 650W yeterli olur dediler ama içime sinmedi tam olarak.

Çok yoğunluk olduğundan toplama işlemi uzun sürüyor eğer parçaları alır kendim topladım diyorsan direkt ödemeden sonra alıp çıkabiliyorsun. Normalde öyle yapacaktım ama çalışan arkadaş "biz toplarsak ve sıfır üründe bir problem yaşarsanız direkt değişim sağlıyoruz ama siz toplarsanız ve problem yaşarsanız servise göndermek zorundayız" dediğinden hiç bulaşmadım.
anladım hocam sizin aldığınız sistem daha iyi , eklemelere hava soğutucuda koymuşlar bugün.
Ram 32 yapıp , NZXT hava soğutucu koyduğumda fiyat tam 40.178,05 oluyor.
Corsairin bu kasası yeterli olur mu ? sizce ne - si var?

Reis soğutma iş yaparmı demişsin şuan için yeterli ama kesinlikle değiştirmen gerekiyor yaza doğru çok sıkıntı yaratır onun d

Ben aldım sistem elimde kasa 950W onun dışında kalan parçalar aynı
Kendim topladım tam herşey tamam işlemcinin macununu öok koyduğum için açılmadı bugün temizledim şuan çalışıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı