Birkaç saat önce bahsettiğin bu kasayı özelleştirip satın aldım. Kasayı 750W olan kasa, RAM'i de 2x16 Goodram seçtim. 40900 TL tuttu. 29 Aralıkta hazır olacakmış deneyimlerimi yazacağım.
Anladım hocam , soğutucu işini ne yaptın peki ? 650W psu yeterli olmaz mı neden değiştirdinizAirport şubesine gittim. Orada özelleştirmeleri çalışan arkadaşlar ile yaptık o şekilde FSP 750W PSU'lu bir kasa ile ( Vento VG20al ) özelleştirebildim.
Aynı sistemi de düşünüyordum, Gigabyte ekran kartı 3 fanlı olduğundan ve işlemci 7600X olduğundan tercihim thunder-7800XT'den yana oldu.
Ayrıca vento kasa direk 850w psu ya sahipmiş.Anladım hocam , soğutucu işini ne yaptın peki ? 650W psu yeterli olmaz mı neden değiştirdiniz
Sistem iyi hocam, keşke 6000 mhz cl30 ram seçeneği koysalarmış. Hazır sistemlerin de bu yönünü hiç sevmiyorum. Tam "heh işte aradığım özellikler!" diyorsun sonra bir şeyi ya eksik ya dandik oluyorHocam bende bu sistemi almayı düşünüyorum ama kasa kısmında 750W'lik göremedim? Ayrıca yolladıkları soğutucu iş yapar mı bilemiyorum.
Harici olarak bu sistemide düşünüyorum. 32 RAM, SSD ve kasa güncellemelriyle 39.400 gibi bir rakam yapıyor.
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS AMD Radeon RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Anladım hocam, soğutucu işini ne yaptın peki? 650W PSU yeterli olmaz mı neden değiştirdiniz.
Ayrıca Vento kasa direk 850W PSU'ya sahipmiş.
Beni aydınlatırsan sevinirim, bende airporta gidip alırım ama teslim tarihi neden o kadar uzak olmuş.
Reis soğutma iş yaparmı demişsin şuan için yeterli ama kesinlikle değiştirmen gerekiyor yaza doğru çok sıkıntı yaratır onun dHocam bende bu sistemi almayı düşünüyorum ama kasa kısmında 750W'lik göremedim? Ayrıca yolladıkları soğutucu iş yapar mı bilemiyorum.
Harici olarak bu sistemide düşünüyorum. 32 RAM, SSD ve kasa güncellemelriyle 39.400 gibi bir rakam yapıyor.
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS AMD Radeon RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Ben aldım sistem elimde kasa 950W onun dışında kalan parçalar aynıBirkaç saat önce bahsettiğin bu kasayı özelleştirip satın aldım. Kasayı 750W olan kasa, RAM'i de 2x16 Goodram seçtim. 40900 TL tuttu. 29 Aralıkta hazır olacakmış deneyimlerimi yazacağım.
anladım hocam sizin aldığınız sistem daha iyi , eklemelere hava soğutucuda koymuşlar bugün.Soğutucu için sistemdeki soğutucuyu yetersiz buldum bu yüzden 2.500e Game Booster'ın 360mm sıvı soğutucusunu aldım ekstra olarak. Airport şubesinde 850W olan kasa stokta yokmuş ne zaman geleceği de belli olmaz dediler o yüzden 750W olarak özelleştirdim. 650W yeterli olur dediler ama içime sinmedi tam olarak.
Çok yoğunluk olduğundan toplama işlemi uzun sürüyor eğer parçaları alır kendim topladım diyorsan direkt ödemeden sonra alıp çıkabiliyorsun. Normalde öyle yapacaktım ama çalışan arkadaş "biz toplarsak ve sıfır üründe bir problem yaşarsanız direkt değişim sağlıyoruz ama siz toplarsanız ve problem yaşarsanız servise göndermek zorundayız" dediğinden hiç bulaşmadım.
Kendim topladım tam herşey tamam işlemcinin macununu öok koyduğum için açılmadı bugün temizledim şuan çalışıyorReis soğutma iş yaparmı demişsin şuan için yeterli ama kesinlikle değiştirmen gerekiyor yaza doğru çok sıkıntı yaratır onun d
Ben aldım sistem elimde kasa 950W onun dışında kalan parçalar aynı