lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 812 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #21 emrecobann dedi: Değiştim alıyorum ozaman. Hepinize çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın, monitörüde seçtiniz mi?
emrecobann dedi: Değiştim alıyorum ozaman. Hepinize çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın, monitörüde seçtiniz mi?
E emrecobann Femtopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #22 lavyy123 dedi: Güle güle kullanın, monitörüde seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Monitor Asus alıcam galiba laptopum da Asus ekranı hiç üzmedi,üzmez diye düşünüyorum.
lavyy123 dedi: Güle güle kullanın, monitörüde seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Monitor Asus alıcam galiba laptopum da Asus ekranı hiç üzmedi,üzmez diye düşünüyorum.
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 812 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #23 emrecobann dedi: Monitor Asus alıcam galiba laptopum da Asus ekranı hiç üzmedi,üzmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Üzmez ama dediğim gibi 8k verilcekse 2k monitör alın.
emrecobann dedi: Monitor Asus alıcam galiba laptopum da Asus ekranı hiç üzmedi,üzmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Üzmez ama dediğim gibi 8k verilcekse 2k monitör alın.
E emrecobann Femtopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #24 lavyy123 dedi: Üzmez ama dediğim gibi 8K verilecekse 2K monitör alın. Genişletmek için tıkla... Var mı bir öneriniz? Biraz da Hz önemli olduğu için onu seçmiştim.
lavyy123 dedi: Üzmez ama dediğim gibi 8K verilecekse 2K monitör alın. Genişletmek için tıkla... Var mı bir öneriniz? Biraz da Hz önemli olduğu için onu seçmiştim.
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 812 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #25 emrecobann dedi: Var mı bir öneriniz? Biraz da Hz önemli olduğu için onu seçmiştim. Genişletmek için tıkla... Buna özel konular var, haricinde ilk aklıma gelen bu oldu https://www.akakce.com/monitor/en-u...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCxyEzLtw8u8pvtuXSmKwMjgR
emrecobann dedi: Var mı bir öneriniz? Biraz da Hz önemli olduğu için onu seçmiştim. Genişletmek için tıkla... Buna özel konular var, haricinde ilk aklıma gelen bu oldu https://www.akakce.com/monitor/en-u...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCxyEzLtw8u8pvtuXSmKwMjgR
E emrecobann Femtopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #26 lavyy123 dedi: Buna özel konular var, haricinde ilk aklıma gelen bu oldu https://www.akakce.com/monitor/en-u...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCxyEzLtw8u8pvtuXSmKwMjgR Genişletmek için tıkla... Aldığım bilgisayar bütün oyunlarda 2k kaldırırmı?
lavyy123 dedi: Buna özel konular var, haricinde ilk aklıma gelen bu oldu https://www.akakce.com/monitor/en-u...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCxyEzLtw8u8pvtuXSmKwMjgR Genişletmek için tıkla... Aldığım bilgisayar bütün oyunlarda 2k kaldırırmı?
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 812 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #27 emrecobann dedi: Aldığım bilgisayar bütün oyunlarda 2k kaldırırmı? Genişletmek için tıkla... merak ettiğiniz oyuna internetten bakabilirsiniz, youtube testlerinden. Bence kaldırır.
emrecobann dedi: Aldığım bilgisayar bütün oyunlarda 2k kaldırırmı? Genişletmek için tıkla... merak ettiğiniz oyuna internetten bakabilirsiniz, youtube testlerinden. Bence kaldırır.
E emrecobann Femtopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #28 lavyy123 dedi: merak ettiğiniz oyuna internetten bakabilirsiniz, youtube testlerinden. Bence kaldırır. Genişletmek için tıkla... 270 ile 180 hz arasında çok bir fark yoksa bunu alıyorum.
lavyy123 dedi: merak ettiğiniz oyuna internetten bakabilirsiniz, youtube testlerinden. Bence kaldırır. Genişletmek için tıkla... 270 ile 180 hz arasında çok bir fark yoksa bunu alıyorum.
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 812 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #29 emrecobann dedi: 270 ile 180 hz arasında çok bir fark yoksa bunu alıyorum. Genişletmek için tıkla... 120den sonra hepsi aynı. Insan gözü algılıyamıyor.
emrecobann dedi: 270 ile 180 hz arasında çok bir fark yoksa bunu alıyorum. Genişletmek için tıkla... 120den sonra hepsi aynı. Insan gözü algılıyamıyor.
E emrecobann Femtopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #30 lavyy123 dedi: 120den sonra hepsi aynı. Insan gözü algılıyamıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun.
lavyy123 dedi: 120den sonra hepsi aynı. Insan gözü algılıyamıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun.