Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.850 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2025 #11 Gonejko dedi: Ben genelde PUBG PC ve LoL oynuyorum PUBG 150 160 civarı veriyor o da az gibi geldi. Genişletmek için tıkla... AAA oyunlarda durum nasıl?
Gonejko dedi: Ben genelde PUBG PC ve LoL oynuyorum PUBG 150 160 civarı veriyor o da az gibi geldi. Genişletmek için tıkla... AAA oyunlarda durum nasıl?
Gonejko Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 199 Makaleler 1 Yer Tohhhhhatt Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #12 Mekasva33 dedi: AAA oyunlarda durum nasıl? Genişletmek için tıkla... Daha hiç denemedim sistemi alalı 3 gün falan oluyor lol ve pubg var sadece
Mekasva33 dedi: AAA oyunlarda durum nasıl? Genişletmek için tıkla... Daha hiç denemedim sistemi alalı 3 gün falan oluyor lol ve pubg var sadece
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.850 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2025 #13 Gonejko dedi: Daha hiç denemedim sistemi alalı 3 gün falan oluyor LoL ve PUBG var sadece Genişletmek için tıkla... AAA oyunlarda da deneyin bence bir. PUBG'nin de optimizasyonu pek iyi değildi diye hatırlıyorum, yüksek-Ultra ayarlarda oynadıysanız normal olabilir 150-160 FPS.
Gonejko dedi: Daha hiç denemedim sistemi alalı 3 gün falan oluyor LoL ve PUBG var sadece Genişletmek için tıkla... AAA oyunlarda da deneyin bence bir. PUBG'nin de optimizasyonu pek iyi değildi diye hatırlıyorum, yüksek-Ultra ayarlarda oynadıysanız normal olabilir 150-160 FPS.