Maşallah buz gibi çalışıyor o kart o zaman. İlginç ve çok iyi. Oyun ayarlarının SS'ini atabilir misiniz belki gözden kaçmıştır.
Aklım da oyuna girdiğimde ss atarım
Kontrol ettim kare hızı sabitleyici kapalı arkadaşlar oyun içi de kontrol ettim orada da kapalı fps limit, gtx960 ekran kartım ile +100fps alıyordum, burada 25e sabitli düzelmesi için oyunu kapatıp açmam gerekiyor, düzeldiğinde ise belli bir süre sonra tekrar oluyor.
Arkadaşlar sorunu çözdüm gibi sürücüyü kaldırdım sıfır dan tekrar indirdim only driver seçtim, üstüne ekran kartına bağlı güç kablolarını çıkartıp iyice sıkıştırdım. Bunları yaptıktan sonra ekran kartım 26 dereceler den 49'a çıktı ve fps 300 bandında çıktı.
Mmmo oyun oynuyorum kalabalık ortamlar da fps düşüyor ama yaratıklar öldüğünde fps tekrar yükseliyor, daha önce yükselmiyordu sabit kalıyordu
Arkadaşlar sorunu çözdüm zannettim lakin sorunum halen devam etmekte furmark2 testlerin de ekran kartım sorunsuz çalışıyor 63 derecede 247w çekiyor, lakin mmo türü oyunlar da sanki oyunu görmüyor, ilk girdiğim de 400 fps falan alırken oyunu alta aldığım da veya insanların çok olduğu savaş bölgesine gittiğim de 25'e sabitleniyor, bunu çözmek için ise oyunu kapatıp açmam gerekiyor sizce sorun ne olabilir? vysc falan açık değil , oyun içi fps sabitleme açık değil, ekran kartında kare hızı sınırlayıcı açık değil hepsi kapalı.
eski külüstür gtx960 ekran kartım da bu sorunu yaşamıyordum +100 fps her yerde oynatıyordu bu oyunda.