RX 7800XT sistemde Windows 11 vs Windows 10

naviforce33

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yıllardır Windows 10 Home kullandım hiçbir oyunda vs hiçbir sıkıntısını yaşamadım, yeni kasa aldım 2 hafta önce Windows 11 Home kullanmaya başladım ve oyunlarda sürekli bir sorun çıkıyor. Güçlü iyi bir sistemim var ama Windows 11 kullanmak istemiyorum. Oyunlarda FPS anlamında sıkıntı yaşatır mı? Windows 10 Home döneceğim sistem detayları.
32 GB CL36 RAM.
i5 14600K.
RX 7800XT.
1TB nvm2 SSD.
Colorful B760M k anakart.

windows 11 pro kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım

Ayrıca sorun çıkıyor derken nasıl bir sorun

Microsoft, Windows'a desteğini yarın itibariyle kesiyor. Windows 11'de kalmanızı tavsiye ederim.

Şahsen M2 SSD kullanmama rağmen Windows 10'daki hızı Windows 11'de bir türlü elde edemedim. Gerek boot süresi, gerek yazılımların açılış süresi, gerekse oyunlardaki ortalama FPS değeri. İki gün önce temiz formatla tekrar Windows 10'a döndüm. Son derece memnunum ve kalacağım. Windows 11'e, şahsım adına, tövbe ettim. Windows 10'un da son sürümünde değilim. 1903 kurdum. Her şey tam kıvamında şu an.

Kullanıcı kullanımına da bağlı bu arada. En güncel oyunlarda işletim sistemi anlamında sıkıntı çıkabilir. Kullanım planı göz önünde bulundurularak işletim sistemi tercihi yapılmalı.

Windows 11 oyun konusunda 3-4 FPS fazla veriyor bu her şeyi açıklıyor.

EOL durumuna gelmiş işletim sistemlerini kullanmayın, ReviOS, AtlasOS
Microsoft, Windows 10 için bir sene daha güncelleme sunacakmış, nasıl yapacağınıza dair bir yazı var.

windows 11 pro kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım

Ayrıca sorun çıkıyor derken nasıl bir sorun
Oyunlara girememe girerken hata alma gibi ya da bazı programların yüklenememesi gibi bir sürü sorun yaşadım 10 gün içerisinde win10 home versiyonuna kesin dönmek istiyorum genel kullanım olarak daha stavil ve iyi olduğunu düşünüyorum tek endişem oyunlarda performans kaybı yaşar mıyım sorusu

Öyle inanılmaz oyunlar oynamıyorum sistem iyi ama klasik online oyunlar yanındada eski usul single player oyunları oynayacağım fps problemi yaşamıyım yeterli ki win 11 de bu sistemle düşük fps aldığımı düşünüyorum zaten

Windows 11 oyun konusunda 3-4 FPS fazla veriyor bu her şeyi açıklıyor.
Win 10 candır o zaman

Ne demek istediğinizi anlayamadım desteği kestiği senaryoda ne gibi şeyler olabilir önemli mi bu durum stabil çalışan bir sistem varsa yeni nesil oyunlara yönelmediğim sürece bunun bir zararını görmem diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…