RX 7800XT White ile uyumlu beyaz sistem toplama önerisi

selamnvr

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba benim elimde RX 7800XT white var yanına işlemci anakart kasa soğutucu vs. lazım. Hepsi beyaz olursa çok güzel olur bütçe sınırı şimdilik yok çok abartı olmasın yeter.

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum. Fakat ben şu an beyaz sistem dizecek olsam:
  • MSI MAG PANO 100R PZ
  • MSI B650M Project Zero Wi-Fi AMD AM5
tabanlı sistem dizerdim. Bu ikisi çok güzel ikili oluyor. Hatta duruma göre kasa 100R değil de M100R seçilebilir.

Peki hangi işlemci olur buna ve ram

@selamnvr

Bütçe dahilinde 7800X3D, 9700X, 9800X3D tercih edilebilir.

RAM olarak Kingston veya Corsair tercih ederim ben. Daha teknik detay veremem, pek bilgim yok AM5 bellekler ile ilgili.

Bütçen ne kadar? Geç gördüm biraz.

Bütçem 40-45 gibi RX 7800XT dışında bir de ekipmanda önerebilir misin reis sana zahmet konu açınca hiç cevap gelmiyor ekipman konusuna ekipman için bütçede 25-33 bin arasi monitör kulaklık mouse mouse pad klavye.

Ekipmanlardan pek anlamam kasa için bütçen ne kadar? Yanlış anlamadıysam 40-45k değil mi hocam yoksa bu bütçe içerisinde ekipmanlar da dahil mi?

Ekipmanlardan pek anlamam kasa için bütçen ne kadar? Yanlış anlamadıysam 40-45k değil mi hocam yoksa bu bütçe içerisinde ekipmanlar da dahil mi?
Hocam sadece kasa için 40-45 ekran kartı ve ekipmanlar dahil değil

Hocam sadece kasa için 40-45 ekran kartı ve ekipmanlar dahil değil.

Yanlış toplamadıysam 45.718TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…