RX 7900 GRE alınır mı?

Bütçe
25000
Power color un soğutması sıkıntılı diyorlar bir de Türkiye'de servisi nasıl onu bilmiyorum pek Gigabyte daha güvenilir kalıyor zam gelmezse 1 haftaya alacağım.
PowerColor fiyat performans olarak aralarında en iyisi. Bende de var ama soğutmasında bir sıkıntı görmedim. Ama bütçe varsa Nitro+ alınabilir.

Bana kalsa teknolojiyide arkama alıp 4070S'i tercih ederdim. Ama arkadaşa kalmış tabi son karar.
Aslında 7900GRE'nin 4070 Super'ten daha güçlü olduğu çok büyük bir yanılgı. Evet hiçbir teknoloji olmadan 7900GRE daha üstün olabilir ama 2024 yılında ekran kartı alıyorsak bunları da göz önünde bulundurmak gerek. Bir tarafta DLSS bir tarafta FSR açınca ortalama aynı FPS'i veriyor. 7900GRE'nin ise tek avantajı ise en ucuz modelinin 3000 lira daha ucuz olması. Yani ben olsam nitro+ alacağıma Palit 4070 Super alırdım ama dediğin gibi son karar arkadaşta.

Aslında 7900GRE'nin 4070 Super'ten daha güçlü olduğu çok büyük bir yanılgı. Evet hiçbir teknoloji olmadan 7900GRE daha üstün olabilir ama 2024 yılında ekran kartı alıyorsak bunları da göz önünde bulundurmak gerek. Bir tarafta DLSS bir tarafta FSR açınca ortalama aynı FPS'i veriyor. 7900GRE'nin ise tek avantajı ise en ucuz modelinin 3000 lira daha ucuz olması. Yani ben olsam Nitro+ alacağıma Palit 4070 Super alırdım ama dediğin gibi son karar arkadaşta.

Şahsen FSR ve DLSS'i hala her oyun oynadığımda kullanacak kadar başarılı bulmuyorum, Nitro+ gibi bir seri yerine Palit'in giriş modelini tercih etmem, ancak iGame Ultra gibi modelleri Nitro+ a tercih ederim.

PowerColor'ın soğutma performansı yüzünden ağlayanlar var. Ama ben yine rahatsız edici bir durum olacağını sanmam. Bu daha mantıklı.
Power color un soğutması sıkıntılı diyorlar bir de Türkiye'de servisi nasıl onu bilmiyorum pek Gigabyte daha güvenilir kalıyor zam gelmezse 1 haftaya alacağım.
Aynı markanın 7700 XT kartını kullanıyorum hiç öyle bir şey yok. Tabii 7900 için bilemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı