- RAM
- G.Skill Ripjaws V F4-3600C18D-64GVK 64 GB (2x32) DDR4 3600 MHz CL18 Ram
- SSD veya HDD modeli
- KINGSTON SNV3S/2000G 2TB 6000/5000MB/s M.2 NVME SS
- Ekran kartı
- PowerColor Radeon RX 7900 GRE FIGHTER 16GB GDDR6 2
- Anakart
- MSI B550-A PRO
- İşlemci
- AMD Ryzen™ 7 5800X3D 3.4GHz (Turbo 4.5GHz) 8 Core
Merhaba,
Yaklaşık 2 ay öncesine kadar PC bileşenlerin çoğunu revize ettim yeni bir PC diyebiliriz. Fakat son 1 aydır özellikle son zamanlarda çok fazla mavi ekran hatası alıyorum. Aşağıda birkaçının ismi yazılı:
Not alamadığım daha hata kodları vardır.
Şimdi işin kötü tarafı bu hataları neden aldığıma dair PC'de kayıt tutulmuyor. İlk soracağınız şey minidump olduğunu düşünüyorum. Maalesef her mavi ekran hatasında minidump klasörü boş görünüyor. PC'deki temizlik programlarını kaldırdım, yine de durum aynı. Minidump ile ilgili tüm gösterilen ayarları yapsam da durum aynı.
Ne yapmam gerekiyor? Tavsiyeniz var mı?
Yaklaşık 2 ay öncesine kadar PC bileşenlerin çoğunu revize ettim yeni bir PC diyebiliriz. Fakat son 1 aydır özellikle son zamanlarda çok fazla mavi ekran hatası alıyorum. Aşağıda birkaçının ismi yazılı:
- MEMORY_MANAGEMENT
- KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR
- KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
Not alamadığım daha hata kodları vardır.
Şimdi işin kötü tarafı bu hataları neden aldığıma dair PC'de kayıt tutulmuyor. İlk soracağınız şey minidump olduğunu düşünüyorum. Maalesef her mavi ekran hatasında minidump klasörü boş görünüyor. PC'deki temizlik programlarını kaldırdım, yine de durum aynı. Minidump ile ilgili tüm gösterilen ayarları yapsam da durum aynı.
Ne yapmam gerekiyor? Tavsiyeniz var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: