RX 7900 GRE sürücü zaman aşımına uğradı

embraceit

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE
Hep CS2 oynarken yapıyor ve 1 kere yapıyor bir daha girdiğimde yapmıyor nedeni nedir? Diğer oyunlarda rastlamadım henüz ekran donuyor ve oyun kapanıyor.

Ben diyorum, herkese diyorum AMD almayın diyorum, NVIDIA alın diyorum, kötülüğünüzü düşünmüyorum. (Bende AMD ekran kartı kullandım ancak şahsen onun çözümünü pek bulamadım, driverlar gelince bazen düzeliyor bazen iyice bozuluyor.

Ben karttan memnunum performansı da güzel ama CS2 oynarken yapıyor ilk girdiğimde sonrasında ardından hemen girdiğimde bir daha yapmıyor kapatana kadar

Ben karttan memnunum performansı da güzel ama CS2 oynarken yapıyor ilk girdiğimde sonrasında ardından hemen girdiğimde bir daha yapmıyor kapatana kadar
reis ben böyle sorunlar yaşadım düzeltmenin yolu driver oldu, kendimde bir şeyler denedim ancak maalesef sadece daha fazla bozdum.

Reis ben böyle sorunlar yaşadım düzeltmenin yolu driver oldu, kendimde bir şeyler denedim ancak maalesef sadece daha fazla bozdum.

Yani RDR2'yi kaç saat oynuyorum ama sadece CS2 de yapıyor saçma geldi

Bende anlamadım hocam kaç saat Apex Legends oynuyorum, RDR2 oynuyorum, wuthering waves, Bannerlord falan oynuyorum tık yok ama CS2 de yapıyor ilk açılışta biraz oynadıktan sonra ve sonrasında kapanıyor tekrar açtığımda yapmıyor ama bir daha.

Dediğim gibi, attığım sürücüyü deneyebilirsiniz. Spesifik oyunda böyle oluyorsa muhtemelen yazılımsal bir problemdir. Sürücü değiştirmeyi deneyebilirsiniz, olmadı oyunda bir kaç ayar değiştirip o şekilde deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…