RX 7900 GRE vs RTX 4070

tardub7

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben ekran kartımı geliştireceğim. Bu süreçte hangi ekran kartını almalıyım? Fiyat olarak GRE daha ucuz ve VRAM'ı daha fazla yeni Update alan FSR ile bence teknolojileri bir nebze eşitlenmiştir. GRE 3 fanlı soğutmaya sahip ve hemen hemen her konuda 4070 Super'den bile iyi olduğu söyleniyor. Almadan önce sorayım dedim.

Merhaba. Ben ekran kartımı geliştireceğim. Bu süreçte hangi ekran kartını almalıyım? Fiyat olarak GRE daha ucuz ve VRAM'ı daha fazla yeni Update alan FSR ile bence teknolojileri bir nebze eşitlenmiştir. GRE 3 fanlı soğutmaya sahip ve hemen hemen her konuda 4070 Super'den bile iyi olduğu söyleniyor. Almadan önce sorayım dedim.

Hocam ne için kullancağınıza bağlı ekran kartını, ne gibi oyunlar oynayacaksınız ne işlerde yoracaksınız vs. Ben alacak olsaydım kesinlikle 7900GRE alırdım.

FPS istiyorsan 7900GRE, RTX açarım DLSS kullanırım cart curt diyorsan 4070.

Bu fiyata yeme de yanında yat.

İş programları kullanılacaksa Blender gibi 4070, yoksa tabii ki GRE, 7900GRE 4070 SUPER-4070 Ti arası bir kart.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı