RX 7900 vs RTX 4070 Ti Super

bioleon53

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, RX 7900 vs. RTX 4070 Ti arasında kararsız kaldım. İkisini de 2K'da kullanacağım. AMD'de ışın izlemeyi açınca performans çok düşüyor ama normal performansı RTX'den biraz daha iyi. RTX'te ise yeni teknolojiler var, ışın izleme falan açınca performans o kadar düşmüyor. Bilemedim yani. Siz ne düşünüyorsunuz? İki kartın da artılarını ve eksilerini yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer bütçede 4070 Ti varken RX 7900 almazdım. RX 7900 yakın zamana kadar 21-23 bin fiyat seviyesinde satılıyordu ve o zaman gerçekten F/P bir karttı. İki kart arasında saf kas gücü olarak 4070 Ti'nin biraz daha iyi olması, NVIDIA'nın daha stabil olması ve RTX teknolojisini de göz önüne alınca 4070 Ti derim.

7900 XT şu anda 7900'dan daha ucuz. 7900 XT ile bile karşılaştırsak benzer bütçede yine de 4070 Ti derim.

Ben ekran kartında AMD ye hiç girmedim 2000 senesinden buyana nvdia kullanıyorum. Şu anda palit 407-ti super jetstream var. Çok memnunum tavsiye ederim. Ama indirim beklerim dersen geçen msi gaming x 4070ti super 32k gibi fiyata görmüştüm.

Ben ekran kartında AMD'ye hiç girmedim 2000 senesinden buyana NVIDIA kullanıyorum. Şu anda Palit 407-TI Super jetstream var. Çok memnunum tavsiye ederim. Ama indirim beklerim dersen geçen MSI Gaming X 4070 Ti Super 32K gibi fiyata görmüştüm.

Bunu buldum biraz araştırdım iyi yorumlar almış 2K da işimi görür diye düşünüyorum.

Bunu buldum biraz araştırdım iyi yorumlar almış 2K da işimi görür diye düşünüyorum.

Galax ve Palit'in üreticisi aynı zaten N11'deki betapluss ta distribütörü diye biliyorum. Gözün kapalı tercih edebilirsin. Bu arada bütçeyi bilmiyorum. 5000 serisi kartlarda yeni çıkacak, onu da tercih edebilirsin. Her iki seride çok rahat seni 4-5 yıl 2K da götürür

Galax ve Palit'in üreticisi aynı zaten N11'deki betapluss ta distribütörü diye biliyorum. Gözün kapalı tercih edebilirsin. Bu arada bütçeyi bilmiyorum. 5000 serisi kartlarda yeni çıkacak, onu da tercih edebilirsin. Her iki seride çok rahat seni 4-5 yıl 2K da götürür.

Cıkabileceğim üst sınır 35 bin bu para ile 5000 serisi 4070 Ti Super performanıs alabileceğim bir karar bulabilirsem 5000 serisine de sıcak bakabilirim cünkü daha yeni teknolojiler var sonucta. Ama o paraya imkansız gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı