RX 7900 XT almak ile iyi mi yapmışım?

Sağ olun teşekkürler tekrardan herkese.

Son düzenleme:
Dostum sanırım sen de Sinerji'den kart sipariş ettin, siparişin ulaştı mı? Ben cuma günü sipariş verdim daha kargoya verilmedi.

Dostum sanırım sen de Sinerji'den kart sipariş ettin, siparişin ulaştı mı? Ben cuma günü sipariş verdim daha kargoya verilmedi.

Bayram neden ile 3 Temmuza kadar depo hizmete kapalıymış sanırım öyle yazdılar Gmail'den.

Ben de mail atmıştım ama geri dönüş alamadım, telefon ile de ulaşamadım. Şikayetvar'a göz gezdirirken de birkaç kişinin "ürün elimizde yok" diye siparişini iptal etmişler, dolar 24 lirayken 4070 Ti ile arada kalıp almıştım aradaki fark 2.500 TL idi şimdi siparişi elimizde ürün yok diye iptal ederlerse 5 6 bin lira zarara gireceğim.

Sinerji bence güvenilir ama bu kargo teslimat süreci sıkıntılıymış

7900 XT'nin dövemeyeceği kart sayısı bir elin parmaklarını geçmez. İyi yapmışsın.

Sağ olun hocam.

Pazar sabahı bende aynı kartı satın aldım, şu an sipariş hazırlanma aşamasında görünüyor. Umarım sorun çıkarmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…