embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #1 Biraz oynadıktan sonra sürekli böyle yapıyor. Anlamadım, ilk açtığımda 1 saat aralıksız oynamıştım. Ekran kartım RX 7900 XT. Nedeni nedir?
Biraz oynadıktan sonra sürekli böyle yapıyor. Anlamadım, ilk açtığımda 1 saat aralıksız oynamıştım. Ekran kartım RX 7900 XT. Nedeni nedir?
Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 2 Eylül 2023 #2 Hocam, Amd bir açıklama yapmıştı çökme ile ilgili sonrasında driver update getirdiler. Güncellemeyi yapmış mıydınız? Artı 0 Eksi
Hocam, Amd bir açıklama yapmıştı çökme ile ilgili sonrasında driver update getirdiler. Güncellemeyi yapmış mıydınız?
KS KS embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #3 Alp Ayan dedi: Hocam, Amd bir açıklama yapmıştı çökme ile ilgili sonrasında driver update getirdiler. Güncellemeyi yapmış mıydınız? Genişletmek için tıkla... hiç duymadım hocam bakayım bi. gelmiş hocam yüklüyorum şimdi düzelir herhalde Artı 0 Eksi
Alp Ayan dedi: Hocam, Amd bir açıklama yapmıştı çökme ile ilgili sonrasında driver update getirdiler. Güncellemeyi yapmış mıydınız? Genişletmek için tıkla... hiç duymadım hocam bakayım bi. gelmiş hocam yüklüyorum şimdi düzelir herhalde
Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 2 Eylül 2023 #4 Bi deneyin hocam, umarım düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #5 Alp Ayan dedi: Bir deneyin hocam, umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam, görmemiştim güncellemeyi sağ olun. Artı 0 Eksi
Alp Ayan dedi: Bir deneyin hocam, umarım düzelir. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam, görmemiştim güncellemeyi sağ olun.
Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 2 Eylül 2023 #6 Rica ederim, iyi eğlenceler. Artı 0 Eksi