Lvrantum Kilopat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #11 mrslyfox dedi: İşlemci ile RAM arasındaki tepkime süresi. CL ne kadar düşük olursa o kadar performans artar. Genişletmek için tıkla... Oyun performansın da bir etkisini görmedim epey video izledim. İş için kullanacaksa arkadaş bilmiyorum.
mrslyfox dedi: İşlemci ile RAM arasındaki tepkime süresi. CL ne kadar düşük olursa o kadar performans artar. Genişletmek için tıkla... Oyun performansın da bir etkisini görmedim epey video izledim. İş için kullanacaksa arkadaş bilmiyorum.
yex_emre Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 334 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #12 Lvrantum dedi: Oyun performansın da bir etkisini görmedim epey video izledim. İş için kullanacaksa arkadaş bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben gördüm rastgele karşıma çıktı 7200 MHz CL 40 vs 6000 MHz 30 CL karşılaştırmış bayasında 2. önde videoyu bulabilir myiim bilmiyorum.
Lvrantum dedi: Oyun performansın da bir etkisini görmedim epey video izledim. İş için kullanacaksa arkadaş bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben gördüm rastgele karşıma çıktı 7200 MHz CL 40 vs 6000 MHz 30 CL karşılaştırmış bayasında 2. önde videoyu bulabilir myiim bilmiyorum.